Éjszakánként lezárják a Ferenciek terén a gyalogos-aluljárót – közölte a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság kedden az MTI-vel.

Az aluljárót – amelyet 2014-ben újítottak fel – keddtől a metró üzemidejének zárásától a reggeli üzemidő kezdetéig minden nap lezárják – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Az aluljáró éjszakai lezárását az állagmegóvás érdekében már a felújításkor tervbe vették, de eddig nem történt meg. A lezárást a felújítást végrehajtó V. kerület polgármestere kezdeményezte a főpolgármesternél, mivel a terület a főváros tulajdona – közölték.

"A lezárás nem eredményez forgalmi fennakadást, mivel a Kossuth Lajos utcán, közlekedési lámpás gyalogátkelőhelyen, a felszínen is biztosított a gyalogosközlekedés, vagyis az aluljáróra csak a metró üzemidejében van szükség" – áll a közleményben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mérnork
Talán mehetnének a hajléktalanszállóra, ha fáznak.
Csak ugye ott viselkedniük kéne, nem lehet atomrészegen maguk alá szarva fetrengeni, mint ahogy azt megszokták.
Bringás
Érdekes! Ez aluljáró, nem hajléktalan fészek!
Bringás
A ballibsi taknyok repültek ide, de hamarosan mindet eltakarítjuk! Rettegnek az igazságtól. Igazat mondunk és iszkol a csürhe!
Nessy
@Bringás: Miután a keze ügyében van a klaviatúra, keressen rá az "illiberális" kifejezés jelentéseire, aztán döntse el, melyik tulajdonságára büszke!
Ne nagyon utálja a "baloldalát, mert ott van a szíve, a páros szerveinek egyik fele,sőt, amennyiben férfi, a "legnemesebb szerve" is, meg esetleg a bal agyféltekéje is.
Bringás
@Nessy: Nem érdekelnek a roncsok antiszocialitása! Egy csepp szánalom sincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.