Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke egyetért Orbán Viktorral abban, hogy a pozsonyi csúcs magyar szempontból sikertelen volt. Mint közleményében rávilágít, a miniszterelnök részéről teljes a kudarc.

Nemcsak a véleményére nem figyeltek, hanem a javaslatait is válasz nélkül hagyták

- írja.

Bokros szerint a magyar miniszterelnöknek már egyetlen barátja sincs az EU vezetői között, így "egyedül volt kénytelen botorkálni a pozsonyi vár folyosóján".

A primitív nacionalizmus miatt a szlovák és a cseh kormányfők is élesen bírálták Orbán magatartását,

így vele már jóformán senki sem hajlandó szóba állni

- fogalmaz Bokros.

A MoMa elnöke mindezek mellett sikeresnek érzi a találkozót, mert fontos megállapodások köttettek közös biztonsági intézkedésekről, a határőrizeti együttműködésről, a menekültekkel kapcsolatos eljárások összehangolásáról és azok felgyorsításáról.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Saját maga ásta a saját vermét, és már bele is esett, most még kapálódzik kicsit, aztán már csak visítani fog, mint a disznó mikor levágják!!!
Egy szemernyit se sajnálom, csak hosszú szenvedést kívánok neki valamelyik nem komfortos börtönben, amennyit ő okozott az ország lakosságának!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
A senkik nem is jelentenek semmit. Aki beengedi simán a betolakodókat a magyar népről meg a bőrt is lenyúzta a csomagjában az ne beszéljen.
Azértis Moszkva tér
@karma1: Ez sajnos nagyon így van. A pirospöttyös seggű ELTOLCSY MEKK MESTER bár buggyant, de a közpénzjelleg megszüntetésben kivételesen remekel ! Unokatestvéreit, haverjait, szeretőit a mi pénzünkből jutalmazza.
gulyasgyula
@karma1: ..Én akkor voltam kezdő vállalkozó , volt szerencsém tapasztalni hogy csak az államkaszát növelő adóival LEBÉNÍTOTTA A VÁLLALKOZÁSOKAT ..Illene tudni hogy megszorításból gazdasági növekedés soha nem lesz ..Nem való pénzügyminiszternek ..Isten óvja az országot az ilyen vezetőtől ..
gulyasgyula
@gulyasgyula: Bokrost nem lehet hanem köpködni kell ..
karma1
@gulyasgyula: nem tudom, hogy milyen vallalkozasod volt, nekem is, es a gyermekem apjanak is sajat vallalkozasunk volt engem megallitott egy sulyos baleset, ami utan nem tudtam folytatni a sajat tevekenysegemet, de a gyermekem apja 18 eves koratol kezdve onallo vallalkozokent elt es jelenleg is abbol el, - sikeresen a mai vilagban is, - pedig mar 71. eveben van. Mindig minden adot, TB-t oregistent befizetett, soha nem voltak "allami " tamogatoi, szoval, azt hiszem, a vallalkozas milyensege is meghatarozza, hogy mire jutsz, es persze rengeteg kitartas kell hozza. Es ami a legfobb: HITELBOL NEM LEHET VALLALKOZAST ELINDITANI, FENNTARTANI!
A tobbi megy magatol...:o)) Es ezt hidd el, nem Bokros cseszte el annakidejen sem...:o))
gulyasgyula
Nagyjából egy utat jártunk be én most vagyok 67-éves ..A céget 6-éve a fiam viszi tovább , anyagi gondunk nincs nem is volt soha de a munka idő 10-15-óra naponta ..Aki ezt nem bírja el se kezdje ..Bokrosra vissza térve :: Velünk fizette meg a zenész amit az urak elmulattak . Sajnos 26év alatt semmi nem változott de ez nem ok arra Bokros mostani helyzetbe Orbán ellen hergelje a rosszul tájékoztatott lakosságot ..Ha nem lesz érvényes a népszavazás attól tartok hogy lesz itt még nagy sírás -rívás..A bevándorlók száláit így is-ugy is mi fizetjük de legalább nem kel őket bámulni ..A férjednek és neked jó egészséget kívánok a nyugdíjas évekhez ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.