Nem csak a vasárnapi boltbezárásnak, de a migrációnak is nagy szakértője Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes a legsúlyosabb tévedésnek nevezte a menekültek ügyének összekeverését a munkaerőhiány és a demográfia kérdésével.

Semjén Zsolt kedden, a Fejér megyei Polgárdiban tartott lakossági fórum előtt újságíróknak azt mondta: bebizonyosodott, hogy

a magyar kormány járt a józan ész útján, a német politika pedig életidegen vonalon mozgott. 

A miniszterelnök KDNP-s helyettese közölte: aki valóban menekült, arról humanitárius és keresztény kötelesség gondoskodni, azonban csak az tekinthető menekültnek, akinek élete nemzeti, vallási vagy politikai meggyőződése miatt veszélyben van. Ez azonban az érkezők töredékére igaz csak, és a valódi menekültekről is elsősorban a szülőföldjükön kell gondoskodni – tette hozzá.

Semjén Zsolt a munkaerőkérdésről szólva kifejtette: ha igaz lenne a németek állítása, hogy munkaerőhiány miatt támogatják a bevándorlást, akkor Spanyolországból vinnének dolgozókat, ahol rendkívül magas a munkanélküliség. Ráadásul a migránsok jó része soha az életben nem fog integrálódni, nem akar dolgozni, nem akar megtanulni németül, nincs szakmája és analfabéta – mondta.

Ha Magyarországon több százezer muszlim lesz, akkor létrejön egy párhuzamos társadalom, és állandó társadalmi konfliktusok alakulnak ki – figyelmeztetett. Miután pedig jobbak a demográfiai mutatóik, "pillanatokon belül" felforgatják a befogadó ország életformáját, kultúráját, nemzetiségi, vallási örökségét, aminek beláthatatlanok a következményei – fűzte hozzá.

A miniszterelnök-helyettes szerint Angela Merkel német kancellár politikája törvénytelen és antidemokratikus: törvénytelen, mert nem tartotta be a schengeni megállapodást és

úgy hívott ide milliókat, hogy nem kérdezte meg a többi országot,

antidemokratikus, mert elfelejtette megkérdezni a német népet, kivel akarnak együtt élni.

Semjén Zsolt hangsúlyozta, hogy a migráció kérdésében nem szabad hibázni.

Ha most hibázunk, azt nem lehet helyrehozni: ha itt lesz több százezer muszlim, soha többet nem lehet őket innen kitenni, gyerekeink fejkendősök között járnak majd iskolába és a saría fenyegetése alatt kell élnünk

- fogalmazott.

Törő Gábor a térség kormánypárti országgyűlési képviselője a mintegy százötven jelenlévő előtt kijelentette: sorsfordító népszavazás lesz október 2-án, amely párbeszédet teremthet a magyar kormány és Brüsszel között.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ésa jelen lévő ujságírók nem szakadtak meg a röhögéstől?:-)))
Szókrakész
A KDNP-nek törvényjavaslatot kéne beadni, hogy vasárnap ne legyen migráncsinvázió, befogadás!!!

A magyarok éppen "keresztény" templomokban vesztegetik az idejüket
justhpeter
Akkor volt keresztény, amikor én püspök. Semjén a kereszténység szégyene.
Szókrakész
@justhpeter: Semjén egy kereszténynek látszó...

Inkább nem írom le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.