Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke nemmel voksol az október 2-ai népszavazáson.

A szeretetszolgálat vezetője az M1 aktuális csatornán szerdán elismerte, hogy a tagság az Európai Unióban (EU) kötelezettségekkel jár, ugyanakkor feltette a kérdést, hogy megkérdezték-e a tagállamokat akkor, amikor "hívták" a bevándorlókat.

A Máltai Szeretetszolgálat elnöke fityiszt mutatott a migránsoknak

Kozma Imre atya arról beszélt, hogy szerinte az EU nem lesz képes kezelni a bevándorlási hullámot, mégpedig azért, mert az európai kereszténységet "kilúgozták", Európa szekurális lett, és lemondott a keresztény értékrendről.

A keresztény emberkép Isten és ember közös történetét jelenti, és "ebben a közös történetben mindig érvényes értékek határozzák meg az egymáshoz való kapcsolatunkat". Ehelyett a szekuláris ember úgy gondolja, hogy az értékeket ő maga határozhatja meg – fogalmazott az elnök.

Félő, hogy ha "nincs nekünk elegendő lelki erőnk", akkor az érkezők fognak bennünket formálni, alakítani – hangoztatta Kozma Imre.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Öregpubi
Na egy gonddal kevesebb, mikor döntenünk kell az adományokról és az egy százalékról. Nagyon szégyellje magát magát ez az álkeresztény...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@F_Viktor: Persze tudom te meg ismered szinte mindet! :-)
Sajnos , vagy szerencsére nem tudok személyesen mindenhol ott lenni. Legyen neked igazad én nem bánom akkor szorgosak dolgosak!
Akkor már tudom miért olyan erős a német gazdaság mert ők ott dolgoznak !
F_Viktor
@varrólány: Írod:
"Persze tudom te meg ismered szinte mindet! :-)"

Megértelek, hogy személyesen nem tudsz mindenhol ott lenni, de gondolom a magyar embereket ismered?
Ismered azt a 4 fiatalt akik rendszeresen turistákat raboltak ki?
Ismered azt a taxist, aki egy angol párt vert meg?
Ismered azt az 55 éves nagyszokolyi férfit, aki buszsofőrt bántalmazott?
Ismered azt a 24 éves férfit, aki két napja Terézvárosban megkéselt és kirabolt két amerikai turistát?
S ezek csak az utóbbi két hét bűnügyeinek 2 százaléka.

Ezek fényében milyenek a magyarok?
Agresszív, primitív népség, akik munka helyett bűnözésből élnek meg?
bundi
@varrólány: bocsi kicsit érdeklődnék...neked milyen személyes tapasztalatod van vagy volt muszlimokkal kapcsolatban...mert ugye te csak azt szólod le amiről tudsz és nem vagy olyan butuska libuska aki csak azért gyűlól valakit mert azt mondják hogy gyűlölnie kell...olvastad az 1984-et ha nem ...ajánlom figyelmedbe...
varrólány
@F_Viktor: Nono, nem vetted figyelembe a szmájlit! De pontosan idézted vagyis másoltad! :)

"Megértelek, hogy személyesen nem tudsz mindenhol ott lenni, de gondolom a magyar embereket ismered?"
Minél több véleményt megtudok, olvasok hidd el annál kevesebb embert akarok megismerni Remélem jól számoltad ki a 2 %-ot nehogy több legyen az ám!
Nincs olyan ország ahol nincsenek bűncselekmények .
varrólány
@bundi: Bundika , nem én vagyok az aki napi szinten gyűlölködik , fröcsög arra aki másképp gondolkozik, vagy más a véleménye. Bemondásra nem lehet gyűlölni, nem tudom nálad hogy megy az ilyen . Én osztottam szoroztam és leírtam amit gondolok és a nem túl jó megérzéseimet.
Szerintem nincs olyan ember aki világosan látna mik történnek a politika színfalain belül vagy inkább a mocsarában. Attól hogy itt írogatunk még nem lesz változás csak az értékes idő telik , múlik!
bundi
@varrólány: én meg csak arra céloztam, hogy volt is , van is muszlim munkatársam...ismerősöm...akár csak spanyol, brazil, német angol, afrikai, ...stb...tehát talán első kézből szerzett információk alapján momóndhatom...amit mondok...és a másik...tudod most én is uhyanolyan gazdasági, megélhetési bevándorló vagyok itt mint amilyenek miatt ott folyik a hiszti...de ha csak 100 km-el hagyod el a határotok...ausztria felé...már ott is megkáérdezheted az ottani migránsoktól, hogy ők is megerőszakolják az osztrákok nőit és verik a helyieket?...mert ugye a migránsok ehhez értenek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.