A brit külügy hivatalosan is tiltakozik a magyar kormány londoni no-go zónás szórólapja miatt – írja a 444.hu.

Nyilvánvalóan pontatlan a szórólap. Nincsenek olyan területek az Egyesült Királyságban, ahol ne lehetne érvényt szerezni az Egyesült Királyság törvényeinek

– közölte a brit külügyminisztérium szóvivője. Mint ismert: van egy kiadvány a népszavazási kampányban, ami azzal érvel a migráció ellen, hogy Európában már több száz no-go zóna van, ahol a migránsok átvették az irányítást. Ezek között egy tucat Londonban.

A brit külügy szóvivője azt is elmondta, hivatalosan is kifejezték aggályaikat a szórólap miatt a magyar kormánynak.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@wagabund: Nem osztják. Közölték a kormányunkkal, hogy gátlástalanul hazudoznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@verőce21: hát ők a 60 millióból befogadtak kb 58,5-öt...a maradék másfélmillió ami egy 600 000 000-ós területre ment tovább...most azok miattt hergelitek a népet...ráadásul úgy, hogy ebből a másfél millióból csak 1293-ról lenne szó nálatok...normális ez?...ja és hogy a cikkról is beszéljünk...te tudsz valamit ezekről a no-go zónákról?...
Eriksson
@bundi: Én viszont a helyhez, mert ez határozza meg a lét elveit, eszméit, értelmét. A gyermekeim (2) is pont így gondolják, és itt vállaltak (2-2) gyermekeket. Ez ugyan nem igazi népszaporulat, de saját magunkat reprodukálva hozzájárultunk a népességszám fenntartásához. Ennyire futotta.
bundi
@Eriksson: ok...és akkor miért is savazol engem?...de még adós maradtál a no-go zónákkal ha már ennél a cikknél vagyunk...és a magyarázattal , hogy geológiai képződmények miként befolyásolják a szocializálódás során a társadalomról kialakított elképzeléseid?...úgy tudtam egyébként a magyarok valamiféle nomádoknak képzelik el felmenőiket...ezzel pont annak mondanak ellent ami mellett most kiálltál?...hoigy gondolod?
Eriksson
@bundi: Én savazlak? Te nyaggatsz itt már pár órája egy viccesnek szánt bejegyzés miatt. Te nem tartod magad magyarnak?
Ja igen, én is no-go zónában élek amúgy, ami történetesen egy megyeszékhely kertvárosa, és nincs is szándékomban ezen változtatni. Sem elköltözni, sem jövevényeket fogadni.
evacica
Még nem járatta le magát a magyar kormány eléggé! Pofátlanul hazudoznak össze vissza mindent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.