Gyurcsány Ferenc arra számít, érvénytelen lesz a népszavazás. A volt kormányfő azt állítja, Orbán Viktor környezetéből is kap információkat – olvasható a NOL.hu interjújában.

Amikor azt mondom, hogy nagy győzelem esetén előre hozzák a választást, akkor arra gondolok, ez a megfontolás lehet a fejükben

– mondta Gyurcsány, aki arról is beszélt, hogy most miért nem az igen szavazatért kampányolnak: 

Mert egy aljas módon feltett kérdésről rendeznek népszavazást. Az emberek fejében nem is a kérdés van, hanem az: asszonyainkat és gyermekeinket megerőszakolják. Tisztességes ember ebben a politikai játékban nem vesz részt. Ráadásul olyan eszközt kell választani, amivel meg lehet állítani Orbánt. Ebben a hangulatban az igennel nem lehetne őt feltartóztatni, még akkor sem, ha a népszavazást tisztességesnek tartanám. Marad az érvénytelenség mint eszköz az ellenállásra, azt kell használni.

Az előrehozott választásokról (amit ma tagadott Orbán egy interjúban) is beszélt a DK elnöke:

Azt [...] tudom, hogy a Fideszben azért foglalkoznak az előre hozott választás gondolatával, mert arra számítanak, hogy a jelenlegi hiszterizált hangulat nem tartható fent 2018-ig. Amit mondtam, az Orbán legszűkebb köréből származó információkra épült.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
És??? Miért ne lehetne!!! Igy első kézből tud informálódni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
@Szókrakész: ok. hany migrnst lattal mar eloben?
karma1
@csa-csa: A szili katika is egy "frissen megtert", elveit meghazudtolo picha, aki most eppen az aktualis orban-s@gget nyalja... Ugyhogy 1 : 1...:o)))
nezelodo
@Szókrakész: Na szegény ember, aki Orbán védelmére számít!! Ő csak a saját hatalmát, és a strómanjai kincstárát védi, a felépített rendszer egésze csak róla szól. Még a pecázáskor kifogott halat is jól rejtsd el, mert ha megkívánja azt is elveszi tőled.
kamazuka
A pontos meghatározás szerint,Gyurcsány ,Orbán fizetett téglája!
csa-csa
@karma1: oda-vissza az egész bagázs úgy ahogy van, egyik nagyobb szemét mint a másik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.