Ha érvényes és eredményes lesz a kvótareferendum, a kormány akár az alaptörvény és az európai jogi keretek módosítását is javasolhatja – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

A miniszter kérdésre elmondta: észak-európai országok kötelezettségszegési eljárás megindítását és akár kényszerítő eszközök, büntetés kiszabását kérik az Európai Bizottságtól Magyarország ellen, amiért az nem fogad vissza bevándorlókat. 30-50 ezer emberről van szó, akikről nekünk kellene gondoskodnunk, elhelyeznünk őket, mert Görögország nem venné vissza őket – mutatott rá.

Más országok – például Ausztria és Németország – egyelőre türelmesek, mert tudják, hogy ezek az emberek nem itt léptek először az EU területére – közölte Lázár János.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Brüsszel. Enélkül is tudnak hisztizni, ezért vannak képviselőik Brüsszelben. A kampány kizárólagos célja a majré, a hisztéria a fenntartása. Gondolom senki nem hiszi komolyan, hogy Brüsszelben tűkön ülve várják, hogy vajon mi lesz a magyar szavazás eredménye! Ugyanaz, mint bárhol máshol, ha szavaznának. Csak máshol nem basznak el egy szakajtó pénzt arra, hogy megszavazzák a nyilvánvalót. Nyugi Lázár a nyáj akkor is imádni fog benneteket, ha a pofájukból kilopjátok a zsíros kenyeret, a többi meg úgyis tudja rég, hogy mekkora mocsok tolvajok vagytok, veled, meg OrBánnal az élen.
"a kormány akár az alaptörvény és az európai jogi keretek módosítását is javasolhatja "
Ühm... A népszavazás semmire nem kötelezi az Uniot! Itt most nem ti dirigáltok, ez nem a sziklaszilárd alkotmány! Nincs 2/3! ​Az EU 27 tagú! Gondolod ott is a szavazáson előírhatjátok, hogy hogyan kell szavazni?Megijesztitek, hogy kilépünk? Brüsszelt lehet naponta kiosztani, míg rá nem unnak, hogy egy balkáni szemétdomb ura pattog és ki nem basszák az Unióból.
Ne menjünk le hülyébe, senki nem fog befalcolni az éhbéren nyomorgó 8-9 milliós magyar piacért! Olcsó bérmunka meg akad máshol is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@1magyar: Én hol írtam te félkegyelmű hogy téged ki kéne irtani?! Milyen hozzám hasonlókért te szerencsétlen! Mindig az ilyen félkegyelmű idióták miatt szívunk, mint te és az elvakult muszlimok! Akik a vallással takaróznak! Én nem vagyok vallásos úgy hogy engem nem irtanak ki! Szánalmas vagy amikor azt írod, "migráns simogató"! Hol írtam hogy szeretem őket, semleges vagyok velük szemben! Neked mint naaaagy kereszténynek kéne irgalmasnak lenni az elesettekhez, mert ezt írja elő a könyvetek a biblia, csak ti annak szavait is kiforgatjátok, mint a muszlimok a sajátjukat! Remélem hogy te naaaaagy keresztény leszel az első akit ki irtanak! Látod én is tudok gusztustalanul személyeskedni!
Kovács Gizella
Orbánnnak meg a falkájának akkora arca lesz, hogy egy boeing is leszállhat rá !
teuton
@Bringás: Mennyiert vetted a "magyarsagod"? Vagy az itt leirt baromsagaiddal es mocskolodasaiddal erdemelted ki, mint Bayer a lovagkeresztet? Na persze te ertektelenebbet kaptal, mert a szokincsed meg eleg szegenyes, te leragadtal a komcsi-libsi.fasiszta szavaknal...Lehet, hogy nem is magyar az anyanyelved, ezert ilyen szegenyes a szokincsed? Szanalmasan primitiv vagy, meg azt sem vezed eszre, hogy itt mindenki lesajnal teged...
kemeati
@teuton: Te meg leragadtál ovinál aki 300.000 dollárért árulja migránshelyeket?Igaz már 4000-t eladott pedig csak 1294-t kellett volna befogadni,de számtan nem volt erőssége persze más se mert pl ki lánya apja?Postás kétszer csengetett aki felcsúton éppen roma?
teuton
@kemeati: Biztos vagy benne, hogy nekem szantad a megjegyzeseid? Szerintem olvass utana, miket irtam...@kemeati:
kukac50
Azt nem mondta,hogy nem lehet kevesebb a munkanélküli segély mint amit a letelepedést megkapó kérelmező ellátása. Többet kapnának a szegényebbek.
300 letelepedést már engedélyeztek, több mint 16 ezer letelepedési kötvényt eladtak,ez csak Orbán biztosítása a szavazás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.