Vízummentességet adna a muszlim, 2015 elején tömegével Európába induló koszovóiaknak. Emlékeznek még, hogy indult 2015 januárjában a bevándorlási hullám Európában? Több tízezer koszovói indult meg januárban Szerbián és Magyarországon át Németországba, ahonnan munkalehetőségről és bőkezű szociális támogatásokról szóló híreket kaptak. A korabeli adatok alapján akkoriban pont a koszovóiak érkezése miatt pánikoltak, akik az ilyesmin pánikolni szoktak. „Koszovói bevándorlók tömege özönli el hazánkat” – írta pl. 2015. február 9-én megjelent cikkében a Magyar Hírlap, megemlítve, hogy a pristinai német nagykövetség számításai szerint csak a koszovói fővárosból naponta ötszázan, azaz havonta 25-30 ezren távozhatnak. Tekerjünk előre 19 hónapot, és nézzük meg, mit ír a Magyar Hírlap szeptember 21-én, „ENSZ-közgyűlés: Kétoldalú gazdasági tárgyalásokon vett részt Szijjártó” című cikkében: „Enver Hoxhaj koszovói külügyminisztert találkozójukon Szijjártó Péter biztosította arról, hogy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
kell a migráns mint egy falat kenyér?...már ha az arabok ott fektetnek be?...és ha nem...akkor utáljátok őket?...hogy is van ez?
Hellcat
Így kell ezt jó fidesz módi...10 milliárdok mennek el migránsellenes kampányra meg népszavazásra közben meg boldog boldogtalant beengedünk az országba.
Cicamama55
Naponta többször szajkózni kellene a médiának, egyfolytában szembesíteni kellene a szavaival!
Ezen, s az ehhez hasonló híreken kellene az ellenzéknek naponta lovagolnia, nem a hatalomért "retyketni!"
Borsodi
@Hellcat: De csak tiszteletből saját zsebre.
quadrocopter
Aki fizet, annalk vannak keresztény gyökerei, aki nem fizet az terrorista! Pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.