Csütörtökön robbant a hír, hogy Afrikában hirdeti a kormány a letelepedési kötvényét, vagyis pénzért várják a migránsokat Magyarországra. Most Lázár elmondta, hogy mennyien kaptak letelepedési engedélyt.

Ahhoz képest, hogy orrba-szájba megy a migránsok elleni kampány, a kormánynak a kötvényvásárlókkal nincs sok baja, ha bevándorló az illető. A csütörtöki sajtótájékoztatóján Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter bevallotta, hogy hányan kaptak ilyen módon letelepedési engedélyt: 2800-an.

Ha hozzávesszük azt, hogy a korábbi kvóták alapján 1300 migráns került volna Magyarországra a szétosztás alapján, akkor a kormány még túl is teljesítette 1500-al a számot. Miről is van szó akkor a kampányban?

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A 2800 is hazugság, mert 4000 kötvényt adtak el, és a családtagokkal együtt 16 ezren jöttek már ide. És még ez is csak egy icipici városnyi ember, az unió ennek a tizedét sem akarta ránk sózni, és ezért verik a habot, ami immár 11 milliárdba fáj nekünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Ilyen jellemtelen Embereket mint a Fideszesek még nem láttam,nyomatják a betelepülők elleni kampányukat,milliárdokba kerül az eszement hülyeségük,közben meg toborozzák a betelepülő Afrikaiakat,annyi pénzt amennyit az uszító kampányra szórtak el nagyon sok mindenre elég lett volna! ha nem ilyen fogyatékosok irányítanák az Országot.
Aki Én
@Szókrakész: @Béla333: És közben nem szerveznek kamu népSavazást 10 milliárddért, és a száz milliárdos bevétel az államé, nem kormányközeli magánembereké, miközben az állam milliárdokat fizet ki a kamatara közpénzből.
Valóban nem látsz különbséget?
evacica
Ez a kormány egy hazug korrupt, mocskos banda! Csak hülyíti a népet közpénzen, és tömi a saját zsebét közpénzből! Az a migráns aki jó sokat fizet nekik, az nem veszélyes csak az amelyik fut az életéért és nincs pénze! Krivánom, hogy egyszer ők is így fussanak a családjukkal, és ugyan így álljanak hozzájuk! . M.O. úgy bánnak a menekültekkel mint az állatokkal, szégyellem magam helyettük is!
Borsodi
@telegdilaci: Ne sértsük meg a fogyatékosokat,mert azok legalább emberek ezekkel ellentétben.
simmering73
Ennél mocskosabb, hazugabb kormánya még nem volt ennek az országnak. Azokat is vasra kell verni, akik ezeknek tapsolnak.
kukac50
Akinek pénze van az jöhet,aki szegény az nem. Ha valakinek van 80 ezer eurója letelepedési kötvényre az meg tudna élni a hazájába is.Az bűnöző azért jön el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.