Tudatosan megosztó politikusokat hívnak a Magánszférába: Gyurcsány Ferenc, Juhász Péter, majd – várhatóan – Rogán Antal következik.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Béla333: Van azért amikor indokolt, mert annyira gyenge dumával jön az ellenzéki képviselő, hogy nem árt helyre tenni. Így maga a politikus is átgondolja amit beszél és legközelebb átgondoltabb, kevésbé támadható gondolatai lesznek. És a riporter feladata, hogy a néző helyett kérdezze a képviselőt. Tehát annak a nevében is kérdez, aki nem szimpatizál Pápával és pont ezeket a kérdéseket tenné fel neki. Néha persze én is úgy érzem, hogy túltolják a dolgot, de ez megint csak szubjektív dolog.
Az ATV-ben én értékelem, hogy nem törekszik arra, hogy egyszer Obersovszky díjas legyen alákérdezős, benyalós kategóriában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az is éppen elég sokkoló volt, ahogy tegnap Kálmán Olga az Egyenes Beszédben nekiment Pápa Leventének, megpróbálva őt besározni.
Mert saját véleménye volt az ellenzéki t@ketlenkedésről!
www.atv.hu/videok/video-20160922-papa-levente
Ezt nem lehet tűrni...

Szokás szerint Kálmán nem az igazságra volt kíváncsi, hanem próbálta lejáratni Pápát, állandóan beleszólt, nem hagyott egy mondatot sem végigmondani, stb.
Eléggé undorító volt szerintem!
Undorító, de Kálmán Olgától megszokott!
human
@Béla333: Van azért amikor indokolt, mert annyira gyenge dumával jön az ellenzéki képviselő, hogy nem árt helyre tenni. Így maga a politikus is átgondolja amit beszél és legközelebb átgondoltabb, kevésbé támadható gondolatai lesznek. És a riporter feladata, hogy a néző helyett kérdezze a képviselőt. Tehát annak a nevében is kérdez, aki nem szimpatizál Pápával és pont ezeket a kérdéseket tenné fel neki. Néha persze én is úgy érzem, hogy túltolják a dolgot, de ez megint csak szubjektív dolog.
Az ATV-ben én értékelem, hogy nem törekszik arra, hogy egyszer Obersovszky díjas legyen alákérdezős, benyalós kategóriában.
Igazi Trebics
@human: Kajmán Olgával is gyakran előfordul, hogy ha nehezen tudja a partnert ellentmondásba keverni, akkor minden ésbe és vesszőbe beleköt állandóan közbevág, hogy kizökkentse a partnert a magabiztosságából.
Erre a legjobb példa volt(bár humorosnak tűnik) a Mogács interjú, amikor aztán a Mogács konkrétan felmosta vele a padlót, Olgika pedig irult-pirult és kényszeredetten mosolygott!
Béla333
@human: 09.26
Az ATV sumák csatorna. Felénk azt az arcát mutatja, mintha ellenzéki lenne, de nézzük meg, a műsorainak a felében a kormány emberei hintik az igét, sőt az elmúlt időszakban tele volt kormánypárti hirdetésekkel, illetve a Tudta sorozat különböző részeivel.
Nem az igazság ami érdekli őket (pl. Kálmán Olgát), hanem manipulálni szeretné a nézőket!
Mondjuk a manipulálást elég profin csinálják!
A tegnapi Pápa interjút ha megnézed, szerencsétlen egy mondatot nem tudott befejezni, állandóan belevágott Kálmán a mondandóba!
Ha valaki nem is szimpatizál a Pápa Levente által felvetett dologgal, akkor érvekkel vitázzon, ne személyeskedéssel!
Béla333
A közelmúlt egyik gyöngyszeme:

"Bruck András: Az őrület négy perce

Sok dolgot láttunk már a magyar médiában, de ilyet még nem.
A hazai demokrácia elvesztése persze az első perctől nem volt független a hazai média gyenge minőségétől, de erre egyszerűen nincs magyarázat. Az ATV-ben Vona Gábor volt Kálmán Olga vendége, és bár egy nappal korábban épp a Jobbik biztosította a Fidesznek a terrortörvényhez szükséges kétharmadot, szóba se került az „ellenzéki párt” becstelensége. Volt viszont pár perc után jókedvű évődés, csacsogás.
Erről.
Kálmán Olga: Tudott arról, hogy Novák Előd titkos vágya, hogy egyszer egy babatévét csináljon?
Vona Gábor: Ez most vált számomra is nyilvánvalóvá… Köztudott Előddel kapcsolatban, hogy ő egy nagyszerű apa….
KO: Én sok nagyszerű apát ismerek, de egyik sem akart babatévét.
VG: Az előbb fogalmaztam meg, hogy ő menyire médiaérzékeny…. és elérkezettnek látja az időt, hogy ezt a babatévét megvalósítsa…
KO: Ön jobban ismeri nálam biztos, merthogy én semennyire nem ismerem Novák Elődöt, azon kívül, hogy volt már vendégem. El tudja képzelni, hogy egy gyerektévében folytatja pályafutását….? Ha igaz, ő képviselte a radikális szárnyat a Jobbikon belül…
VG: És most ebből az a következtetés, hogyha valaki nemzeti radikális, akkor nem szeretheti a gyerekeket, vagy nem lehet kedves a babákkal…?
KO: Nem, de aki babatévét üzemeltet, annak nem kell kedvesnek lenni a babákkal, ugyanis a babatévé nem arról szól, hogy neki ott babázni kell élőben…
VG: Nem tudom, miről szól a babatévé… mit jelent egy babatévé?
KO: Sőt, nem is tévét mondott talán, hanem rádiót, babarádiót.
VG: Ez szürreális egy picit, nem tudom elképzelni, hogy a babák hallgatják a babarádiót, vagy bármilyen rádiót. Azt még el tudom képzelni, hogy kedves kis játékokat játszanak a tévén, és nézik a babák, de hogy babarádión a babák mit hallgatnak…
KO: De a tévén sem a felkelő nőt kell nézni a babáknak…
VG: Most már kezd egy kicsit ez a beszélgetés fura irányt venni….
KO: Képzeljük el...
Béla333
Még nincs vége:

VG: Most már kezd egy kicsit ez a beszélgetés fura irányt venni….
KO: Képzeljük el Novák Elődöt, ahogy babatévét vagy babarádiót üzemeltet, merthogy azért mondtam, hogy neki nem kell szeretni a babákat, hiszen ahhoz, hogy valaki….
VG: De én nem hiszem, hogy ő a producere lenne… én azt is el tudom, képzelni, hogy ha ő egy ilyet elindítana, akkor műsort vezet.
KO: A babáknak?
VG: Három kisgyereke van, ő azért babázik.
KO: De akinek három kisgyereke van, az még nem vezet műsort a babatévén…
VG: Adjuk meg neki ezt az esélyt.
KO: Én aztán főleg megadom, de a múlt héten még azt hallottam, hogy határőr…
VG: És ez miért zárja ki egymást?
KO: Hogy őrzöm a határt, aztán rohanok híreket olvasni a babáknak?
VG: Legyünk ebben akkor most tényleg megengedők, és azért őrzi-védi a határt, hogy a magyar babák nyugodtan játszhassanak….
KO: Aha, miközben Novák előd olvassa nekik a Bogyó és Babócát… Ön ezt így el tudja képzelni, tényleg?
Itt végre témát váltott az ellenzéki média nagyasszonya, akinek műsorában az évek során a teljes magyar ellenzék fokozatosan elhülyült. Ha most viszont a Jobbik következik, akkor Olga tényleg egy zseni.

Meg is nézheted:
www.youtube.com/watch?v=3bleV4wFjII
3 perc 45-től
kiscsillag66
@human: Neked adok igazat, tényleg nem volt jó most Pápa Levente. (Pedig eddig szimpatikus volt nekem).
Béla333
@kiscsillag66: 10.56
Szerintem Kálmán Olga negyszerűen nem hagyta, hogy elmondja a véleményét, állandóan beleszólt, közbevágott, kérdezett valamit, de nem hagyta hogy válaszoljanak rá!
Láttad?:
www.atv.hu/videok/video-20160922-papa-levente
eugen4402
K. O. minden hibája felejthető, ha bravúros interjúit belerakjuk a mérleg másik serpenyőjébe... Pár hónappal ezelőtt én is elítéltem az ATV-t, amikor gyökeresen átalakították a műsorpolitikájukat, de mostanra visszatértem. Nem vagyok Hitgyülis, nem vagyok párttag, és az ATV nem a baloldal tulajdona. Kereskedelmi csatorna, egy vállalkozás, amelyik a piacról él. Első a nézettség, minden más szempont elhanyagolható...
human
@eugen4402: @Béla333: Kereskedelmi tévé. Hirdetésekből él és gondolom ne kis összegtől estek volna el, ha nem adják le az állami hirdetéseket. Megbotránkoztam és elkapcsoltam, de ettől még nem kezdtem el arra gyanakodni, hogy a fidesznek dolgoznának.
Ez kb olyan, mintha egy asztalos nem vállalna el munkát, ha fideszes a megrendelő. Nem sokáig élne meg a vállalkozásából.
eugen4402
@human: Pontosan ez a véleményem, ahogy leírtad... Ezért szidom-átkozom a hülye MSZP-ét, amikor kormányoztak, minimum egy TV-csatornát összelophattak volna. Ez a hülye közvélemény úgyis egyenlőségjelet tesz a mindenkori kormányok lopásai közé, se egy tévé, se egy ker. rádió, de még egy rendes székházat se sikerült összeharácsolni...
human
@Béla333: Na újra megnéztem. A beszélgetés egy részére tényleg jellemző volt, hogy Olga nem hagyta tovább beszélni, mert folyton belekérdezett. De szerintem ez azért volt, mert konkrétumokat akart kiszedni belőle, mert túl általánosan fogalmazott Pápa.
Amúgy Pápának igazat adok abban, hogy mszp nélkül jobb lenne. Csak kérdés, hogy ami nem sikerült 2014-ben, az vajon sikerülni fog 2018-ban? Sikerül majd neki 1 év alatt felépítenie egy centralista pártot? Szurkolok neki, hogy sikerüljön, de akkor többet kell dolgoznia hozzá, mint 2014 előtt, mert annak nem lesz értelme, hogy megjelenik egy újabb 3%-os párt a porondon.
Bringás
Na Olgica! Rogán kiforgat a bugyidból, annyi szent! Azt nem dumálod ki!
kiscsillag66
@Béla333: Igen, láttam. De nem védem K.Olgát, de kénytelen volt beleszólni, mert P.L. is csak mondta a magáét. Nem is értettem sokszor, hogy mit akar mondani. Pedig általában jól tud beszélni.
mariaberta
Hogy kit hívnak meg? Azt még csak megértem. De mit keres az ATV képernyőjén a Jobbik, meg Orbán hirdetése? Ha így haladnak, kénytelen leszek a HÍR tv-t nézni.
Béla333
@mariaberta: 20.09
Én jelenleg ott tartok, hogy a Hír Tv és az ATV között kapcsolgatok, de nyugodtan mondhatom, hogy a Hír TV nívósabb műsorokat ad sokszor!
Az ATV egyre inkább a Fidesz szócsöve, manipulációs terepe lesz/lett!
mariaberta
Sokkoló vendégek? Engem biztosan nem fognak sokkolni, mert szerencsére létezik egy kapcsoló,
eddig keveset használtam,most majd gyakoribb lesz a "kapcsoltam". Régi műsor volt, most majd divatba hozom. Legalább is magamnak.
simmering73
Rogán??? Olyan rég hallottam róla, azt hittem már a böriben rohad.
világlátó
Valóban magyarázatra szorul az ATV. helyzete, Kálmán Olga eddigi szereplése számomra meghatározó volt. Újabban azonban több kormánypárti reklámot, és műsort látok, azaz nem látok mert átkapcsolok.Bizonyára kell a békesség és a pénz is, a kormánykritikus műsorokért cserébe. Ám legyen., de akkor mi dolgozó kisemberek, akik nem akarunk még agymosottak lenni, mi hová álljunk, azaz mi a francot nézzünk?Persze van azért erre néhány elképzelésem, de a nyomulást nehezen viselem.
kulabombaafityiszre
@világlátó: Németh Sándor megkapta a júdás pénzt amikor a hitgyülit egyházzá nyílvánították.
Németh elvtárs egyszer majd kérünk magától valamit.:))
Láss csodát a népszavazás előtti héten prédikáció közben ,a nem szavazatra biztatta híveit.
Béla333
@világlátó: 20.43
Mit nézzünk?
Javaslom a Hír TV-t! Sok tekintettel nívósabb műsort adnak, mint az ATV!
Persze azért kellő fenntartással kell őket is kezelni! De ebben kellő tapasztalatot szerzett az ország a '70-es, '80-as évek magyar viszonyaiban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.