Tudatosan megosztó politikusokat hívnak a Magánszférába: Gyurcsány Ferenc, Juhász Péter, majd – várhatóan – Rogán Antal következik.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Béla333: Van azért amikor indokolt, mert annyira gyenge dumával jön az ellenzéki képviselő, hogy nem árt helyre tenni. Így maga a politikus is átgondolja amit beszél és legközelebb átgondoltabb, kevésbé támadható gondolatai lesznek. És a riporter feladata, hogy a néző helyett kérdezze a képviselőt. Tehát annak a nevében is kérdez, aki nem szimpatizál Pápával és pont ezeket a kérdéseket tenné fel neki. Néha persze én is úgy érzem, hogy túltolják a dolgot, de ez megint csak szubjektív dolog.
Az ATV-ben én értékelem, hogy nem törekszik arra, hogy egyszer Obersovszky díjas legyen alákérdezős, benyalós kategóriában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@mariaberta: 20.09
Én jelenleg ott tartok, hogy a Hír Tv és az ATV között kapcsolgatok, de nyugodtan mondhatom, hogy a Hír TV nívósabb műsorokat ad sokszor!
Az ATV egyre inkább a Fidesz szócsöve, manipulációs terepe lesz/lett!
mariaberta
Sokkoló vendégek? Engem biztosan nem fognak sokkolni, mert szerencsére létezik egy kapcsoló,
eddig keveset használtam,most majd gyakoribb lesz a "kapcsoltam". Régi műsor volt, most majd divatba hozom. Legalább is magamnak.
simmering73
Rogán??? Olyan rég hallottam róla, azt hittem már a böriben rohad.
világlátó
Valóban magyarázatra szorul az ATV. helyzete, Kálmán Olga eddigi szereplése számomra meghatározó volt. Újabban azonban több kormánypárti reklámot, és műsort látok, azaz nem látok mert átkapcsolok.Bizonyára kell a békesség és a pénz is, a kormánykritikus műsorokért cserébe. Ám legyen., de akkor mi dolgozó kisemberek, akik nem akarunk még agymosottak lenni, mi hová álljunk, azaz mi a francot nézzünk?Persze van azért erre néhány elképzelésem, de a nyomulást nehezen viselem.
kulabombaafityiszre
@világlátó: Németh Sándor megkapta a júdás pénzt amikor a hitgyülit egyházzá nyílvánították.
Németh elvtárs egyszer majd kérünk magától valamit.:))
Láss csodát a népszavazás előtti héten prédikáció közben ,a nem szavazatra biztatta híveit.
Béla333
@világlátó: 20.43
Mit nézzünk?
Javaslom a Hír TV-t! Sok tekintettel nívósabb műsort adnak, mint az ATV!
Persze azért kellő fenntartással kell őket is kezelni! De ebben kellő tapasztalatot szerzett az ország a '70-es, '80-as évek magyar viszonyaiban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.