A Demokratikus Koalíció elnöke egy londoni kocsmában találkozott magyar munkavállalókkal, hogy a népszavazástól való távolmaradásra kérje őket és hazai családtagjaikat. Nem mindenki látta szívesen – írja a NOL.hu.

Éles szóváltással kezdődött Gyurcsány Ferenc kampányfellépése Londonban csütörtök este a Népszabadság szerint. A volt kormányfő, a DK elnöke a Facebookon hívta meg egy kötetlen beszélgetésre a kint dolgozó magyarokat. A Viktória pályaudvar mellett lévő kocsmában, a Brass Monkeyben körülbelül százan meg is jelentek, abban a pillanatban azonban, amikor a DK elnöke valamivel este nyolc előtt megkezdte rövidnek szánt bevezetőjét, két, magát nemzeti érzelműnek valló szélsőséges fennhangon számon kérte, hogyan vette magának a bátorságot a londoni fellépéshez.

A NOL szerint ekkor szóváltás tört ki Gyurcsány hívei és az ellenzéke között. A volt miniszterelnök először megpróbált gyorsan véget vetni a vitának, majd amikor belátta, hogy ez nem megy, visszavonul a bárpulthoz és várta, hogy elcsituljanak a kedélyek. A két zavarkeltőt, egy kopasz és egy kapucnit viselő férfit végül rendőrök vezették ki a kocsmából.

Mindezek után Gyurcsány szóhoz jutott és elmondta, azért jött Londonba, hogy rábeszélje az itt dolgozó magyarokat, sem maguk, sem otthon maradt családtagjaik és barátaik ne vegyenek részt az október 2-i népszavazáson.

Gyurcsány Ferenc a Facebook oldalán is beszámolt az estéről, bár ő némileg másként látta az esetet:

Na ez nagyon rendben volt. Azért jöttünk Londonba, hogy kérjük az itteni magyarokat, segítsenek megállítani Orbánt. Egy belvárosi kocsmában találkoztunk. Eljöttek vagy százan. Kétkezi munkások, nyelveket beszélő értelmiségiek. Fojtogatta őket Magyarország levegője. Most jobban értem őket, mint mielőtt találkoztam volna velük. Maradjatok otthon, ne szavazzatok – mondtam nekik. És értették. Jó volt veletek, köszönöm!

Ui: A találkozó elején három ember iszonyatosan hangoskodott. A többi magyar a londoni nagykövetség munkatársait ismerte fel bennük. Mikor felismerték őket, megszégyenülve, sietve távoztak. De meg lehetnek ijedve Orbánék a népszavazás miatt, ha erre használják a nagykövetséget. Silányok vagytok.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Szókrakész: Erről a változtatásról szólt az őszödi beszéd. Csak aztán Orbán drukkerei balhéztak egyet, a tömeg követte őket, a rendőrség meg megbocsáthatatlan szakmai hibákat vétett. Így elmaradt a politikai fordulat. 2010-től pedig Orbán megmutatta, hogy a szociknál is lehet rosszabb kormánya Magyarországnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
pontosítsunk: Szájjártató balhét rendeztetett! =))
Szókrakész
"Fojtogatta őket Magyarország levegője. Most jobban értem őket, mint mielőtt találkoztam volna velük."

Hazug ...

Nem kellett volna szétlopnotok, szétbarmolnotok az országoz, megágyazni a fidesznek és akkor az emberek nem mentek volna el.

Már a ti vezetésetek alatt rendezni kellett volna az adózást, béreket, szociális juttatások mikéntjét, mértékét, ...
human
@Szókrakész: Erről a változtatásról szólt az őszödi beszéd. Csak aztán Orbán drukkerei balhéztak egyet, a tömeg követte őket, a rendőrség meg megbocsáthatatlan szakmai hibákat vétett. Így elmaradt a politikai fordulat. 2010-től pedig Orbán megmutatta, hogy a szociknál is lehet rosszabb kormánya Magyarországnak.
papa.49
@human: A fütyiszt a szét rablásában az ország tönkretételében nagyon sokáig felülmúlni NEM LEHET!!!
teuton
@Szókrakész: A fidesz mit tesz 2010 ota??? Több ember ment el azota, mint 1990 ota összesen, többet loptak, mint 1990 ota összesen, több lett a szegeny, mint 1990 ota összesen... Meddig soroljam meg? Ja, a birkak csak a kolompbol ertenek, tenyek es adatok nem erdeklik öket...
Eriksson
Sajnos ezek a londoni magyarok nem értik már az ékes magyar beszédet. Elmentek az itthoni káoszból, hát nem utánuk megy ez a szerencsétlen?
bundi
@Szókrakész: öööö...a migránshullám igazából 2011-től indult meg...
Eriksson
@human: A szakmai hibák ellenére Demszky kitüntette Gergényit a 2006-ban, még félmilliós pénzjutalmat is adományoztak neki. Hogy is van ez?
human
@Eriksson: Hiba volt. Nem akarták elismerni hogy nem jól végezték a dolgukat. Nem mentség, de teljesen felkészületlenek és tapasztalatlanok voltak a rendőrök. A vezetők sem tudtak rendet tenni a káoszban. Ezért jobb helyen valóban lemondások sora jött volna.
nezelodo
Látom nem csak a választási irodába jut az állami kopaszokból, szétküldi a dakota őket szerte a világba. Nem tőlük kellene esetleg megmenteni a társadalmakat, akik ott randalíroztak?
Eriksson
@human: Jönnie kellett volna. Ehelyett ünnepelték és kitüntettek egymást. S ugyanezek az emberek bírálják az orbáni túlkapásokat? Ciki.
perfekt
Fletó,jutalmad megkaptad.A facédra is szarnak az emberek .A fiatalok kivándorlását a te diktatúrád indította el, amit a mostani regnáló kormány csak megerősít.Helyre tettek,ott kint.Gyere haza-és hazudj Olgicának valamit !
Bringás
Volt bőr a pofáján a magyarság ellen kampányolni ennek a tetűnek!
Jozefina
KIrályság, amit Gyurcsány csinál!!! Ennek a palinak vannak ötletei és kurva jól csinálja!!! Minél több helyre el kellene mennie. Orbánnak kéne elő merészkedni a putriból és egy hatalmas tv vitában megalázni Gyurcsányt!!! Röhejes lenne!!!
Szókrakész
@Jozefina: "Ennek a palinak vannak ötletei ..."

Inkább van bő a pofáján állami párttámogatásból, adóból az ország ellen kampányolni.
Undorító amit csinál.
Ez már beteges.
Csak a feszültségkeltés, a balhézás.
Ez a lételeme.
De már maszopos idejében is ezt csinálta. Szétrobbantotta, leamortizálta az mszp-t
És most hogy a maszop érának vége, más gazdatestet keresett amit erodálhat, felzabálhat.
perfekt
Jujjjjjjjj de ciki.Még sirály ez a senkiházi--ez baróti:)
namihami
Na, most merje bárki állítani, hogy Szájtátópeti nem csinál semmit. Íme, még a követség talpasait is riasztotta, hogy részt vegyenek egy kis balhéban.
A rutin dolgozik, hiszen az Astoria-csata, a parlamenti-csata,, a Tvszékház-csata már megalapozta a tudást.
Itt rácsesztek, mert az angol bobby rossz néven vette a balhét és szétcsapott köztük.
Desischado
Szerintem is megrendezett balhé volt, de ráfáztak rendesen. És Gyurcsánynak igaza van. Legalább ő is tesz valamit, mint Juhász Hadházy, Szabó Tímea, és Széll Bernadett, vagy Karácsony. Érdekelne, hogy ezek a kopasz patkányok hová nem szivárogtak még be?
Yoda69
@Szókrakész: Az a parttamogatas az megsem kozpenz amit a fideSS hasznal Magyarorszag szetvetesere. Annak javat gyurcsany fizeti be.
hajra feri, igy tovabb.
Szókrakész
@Yoda69: Én is azt mondom:
Hajrá Feri, így tovább!

Mert így legalább totál leamortizálja saját és pártja politikai karrierjét.
1magyar
Azt nem mondta el nekik, hogy ha bejönnek a migránsok majd az ő szüleik,testvéreik mellé és esetlegesen az üresen maradt lakásaikban fognak majd élni és el kell a sokmillió migrit tartani mert nyelvet nem beszélnek, meg sem értik miért nem lehet a nőket megerőszakolni mikor nincsenek beburkolva?
kakaósbögre
történt ami történt,teljesen mindegy hogy a nagykövetség emberi voltak vagy sem,egy a lényeg ez az ember legalább ki mer állni a választók elé.Orbán nem tesz,tett ilyet,Soha.már maga a tett és elhatározás több tiszteletet érdemel mint amennyit az elmúlt 6 évben Orbánnak sikerült kivívnia.ennyi a történet,srácok.
Szókrakész
@1magyar: Most is hazudik reggel, délben, este.

A valós tényeket szépen átírja, vagy elhallgatja.
vadnarancs
@Szókrakész: A te vezíred, tudod, az igazmondó csuti juhászod még sosem hazudott! Gyurcsány sem hazudott, te egybites, ő pont a hazugság ellen emelte fel a szavát. De mivel te csak egybites vagy, így kb 3 mondat maradt meg benned a több, mint egyórás beszédből. Bravó kiskancsó, az ilyen selejtek is szavazhatnak, mint te! Orsósék megint provokáltak, kár, hogy az ott egybegyűlt magyarok nem verték őket szarrá. Másnap furi lett volna a nagykövetségen bekötözött fejű köcsögöket látni íróasztal mögött!
1magyar
Gyurcsány a banyáék embere?
Azt hirdeti amit azok.
Nem zavarja, hogy a magyarok és a többi uniós állampolgárok nyakára, pénzére adakoznak?
Szókrakész
@vadnarancs: "ő pont a hazugság ellen emelte fel a szavát."

"Hazudtunk reggel, délben, este."

HAZUDTUNK!!!
...TUNK!!!
Többes szám első...
vadnarancs
@Szókrakész: Értelmez, megért, aztán nem beszél hülyeséget. Pártelnök volt, a párt nevében beszélt. Ez tudod olyan pl, mint amikor a kedvenc focicsapatod nyer, megkérdezik tőled, mit játszott, mire te azt mondod, nyertünk! ...
hetöndöe
Qrbán majmai külföldön is jól teljesítenek,majd ha saját pénzből kell ezt megtenni,visszavesznek a lendületből.
Fogy a pénz lassacskán,csak úgy jelzem.:-)
Szókrakész
@vadnarancs: "Pártelnök volt, a párt nevében beszélt."

Amilyen a mosdó, olyan a törölköző!!!
Yoda69
@Szókrakész: Hallgattad mar az oszodi beszedet elejetol a vegeig? Es nem csak a fideSS altal kiragadott es manipulalt reszeket?
Ha nem, hallgasd meg, ha igen, akkor ertelmezd ujra.
Szókrakész
@Yoda69: A trükkök százait, amiről még a saját pártja se tudhat?
Meg azt, hogy hozták vissza a választást...?
A világ pénzbőségét...???
Akkor, ha annyi pénz volt, itt miért nem tört ki a Kánaán?!?!?!
Meg...

Hülyének néztek?!?!?!
Szókrakész
@kakaósbögre: Várom a hasonszőrűek igenlését is.
Sorakozzanak fel mögéd!

Legalább egy listát dobhatok össze, ki kicsoda.
kakaósbögre
@Szókrakész: listázni a cimboráid szoktak. :)
Szókrakész
@kakaósbögre: Mostantól én is.
Magánszorgalomból.
kakaósbögre
@Szókrakész: Tedd.A lehetőség és a késztetés adott.De ne gondold hogy újdonsággal rukkoltál elő.Anno Rákosiék is ezt csinálták.Azóta pedig a magyar néphagyomány szerves része lett. Noshát csatlakoztál.Mint hagyományőrző.Aztán jönnek feljelentések etc.De végülis érthető.Minden lény alkalmazkodik a környezetéhez.
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Inkább van bő a pofáján állami párttámogatásból, adóból az ország ellen kampányolni.
Undorító amit csinál."

Elmész ám a retkes picsába te szopós szájú orbán-bérenc!
Te mersz beszélni állami támogatásról, meg adózók pénzéről, amikor 10 milliárdot tapsoltatok el a nagy semmire!?
Rohadék egy humanoid-utánzat vagy, te csúszó-mászó orbán csicska!
F_Viktor
@Jozefina: Írod:
"KIrályság, amit Gyurcsány csinál!!! Ennek a palinak vannak ötletei és kurva jól csinálja!!!"

Igen, igazad van, egyre több meglepetést okoz nekem is Gyurcsány.
Nem véletlen, hogy orbán és birkái rettegnek tőle, Gyurcsány szerencsétlenségére a baloldalon is hasonlóan viszonyulnak hozzá.
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Várom a hasonszőrűek igenlését is.
Sorakozzanak fel mögéd!"

Hülye vagy öcsém!
orbán selejtes kiskancsója ( @vadnarancs: után) vagy csak!
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"A stílus maga az ember"

Na, látod, ezt megértetted, s meg is jegyezted!
Ez volt a célom!
Szókrakész
@F_Viktor: Ha nem a pc mögött bujkálnál, letépném a fejedet.
Így nagyon bátor vagy.
Adj egy címet, odamegyek és lezongorázzuk.
Legyél bátor.
Kisköcsög.
Te kis féreg.
Nem a családod vagyok, hogy ezt a hangnemet használd!!!
Szókrakész
@F_Viktor: Most legyél bátor, te kis primitív frusztrált féreg!!!
told a címet!

Ha nem, én nyomoztatlak le.
Pénz, ékszer nem számít.
Megcsaládlátogatlak.
F_Viktor
@Szókrakész: Ment privátba, én is ott várom a te elérhetőségedet, elképzelhető, hogy Magyarországon előbb tudunk koccanni!
Szókrakész
@F_Viktor: Ne privátozzunk.
Nem vagyunk mi olyan cimbik.

Itt nyomasd.
F_Viktor
@Szókrakész: Akkor miért privibe írtál? :-)
No, én ott várom a te elérhetőségedet, hogy meg ne sértsem személyiségi jogaidat!
Szókrakész
@F_Viktor: Mint írtam napokon belül nálad vagyok!!!
F_Viktor
@Szókrakész: OK, addig beszerzek neked ajándékul egy köcsög mézet! :-)
Yoda69
@Szókrakész: Nos, ezekszerint nem hallgattad, csak tolod a kormany propagandat. meg a fideSSes agymoso mantrat.
evacica
Orbán mindenre képes a hatalmáért és a pénzért! Szégyen ami ebben az országba megy, ezt is köszönhetjük neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.