Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy négy fiatal bántalmaz egy férfit a X. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt két budapesti fiú, valamint két ezidáig ismeretlen társuk ellen.

A négy fiatal szeptember 22-én 1 óra 15 perc körül bántalmazott egy férfit a Budapest X., Örs vezér téri aluljáróban. A 16 éves és a 17 éves fiatalok többször megrúgták a sértettet, miközben kiabáltak vele. Kettejüket menekülés közben az aluljáróból kiérve a rendőrség elfogta, majd a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították őket. Másik két társuk elfutott a helyszínről, beazonosításuk jelenleg is zajlik.

Az egyik elkövető 16-18 év körüli, vékony testalkatú. Haja világos barna. A bűncselekmény elkövetésekor arcát fekete-fehér mintás kendővel takarta el, fekete hosszú ujjú inget, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik fiú rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Arcát az elkövetéskor fehér sállal takarta el, zöld, rajta fehér feliratú szabadidő felsőt, fekete térdnadrágot és zöld sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható fiúkat felismeri, azok hollétéről, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
@Kovács Gizella: Bizony onnan . Ómigránsok ...
Szókrakész
Miért van elmaszatolva két támadó arca?

Most tettestárs, vagy nem?
egyvandor
@Szókrakész: Talán, mert őket fogták el.
Szókrakész
@egyvandor: És ha már elfogták, attól a pillanattól nem tudhatja meg ország-világ, hogy ki volt az a két elvetemült...?!?!?!
Onnantól személyiségi jogaik vannak?!?!

És a sértett bántalmazásakor nem gondoltak a sértett személyiségi jogaira, törvényekre, BTK-ra, emberi szeretetre, viselkedési normákra...?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.