Csütörtökön egy fiatalkorú aktivistát ütött le egy emberkedő taxis Szentendrén. A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Gratulálok, hogy milyen gyorsan megtalálták!
Az ítéletről is jó lenne néhány napon belül hallani!
TAdam
Kicsit átfogalmaztam a kormány facebook üzenetét:
Kettős mérce?! Gyűlölet, félelemkeltés?! Kicsit átfogalmazva mai hírek alapján ezt is posztolhatták volna már csak emberségből is: A belügyminisztérium minden segítséget megad a brutálisan megütött magyar plakátragasztónak és családjának. Egy magyar taxis ököllel támadt rá egy magyar aktivistára Magyarországon, a fejét ütötték. A bevándorlás következményei megkérdőjelezhetetlenek gyűlöletkeltéssel és félelemkeltéssel párosulva. A felelősséget mégis ki vállalja az európai és sajnos már magyar polgárokat is érő erőszakos esetekért amelyeknek nagy részét generációk óta itt élő európai polgárok követik el? Ki áll majd oda a taxisofőr elé azt mondva, hogy nem veszélyes a bevándorlás és a velejáró politikai hatalomvágy a kormány részéről!? Ki ad választ a taxisofőr feleségének, hogy a férje, aki egész életében becsületesen dolgozott, miért ütötte meg egy magyar polgártársát, miután ő maga jogsértően letépkedte kampányidőszakban azokat a plakátokat amit két magyar fiatal ragasztott ki? És a megütött 16éves gyereknek ki ad választ??? Én adok b@sszus helyettetek is: Sajnálom hogy egy gyűlölettől és félelemtől elvakított magyar polgártársunk rátok támadt. Jobbulást és sok sikert az élethez...
simmering73
@TAdam: "...egész életében becsületesen dolgozott". Itt azért egy kicsit megnevettettél. Tisztelet az elenyésző kivételnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.