A Népszabadság vette észre, hogy egy bizonyos Vajda Kitti is dolgozik a jegybanknál. Az MNB nem cáfolta.

A jegybank arról tájékoztatta a lapot, hogy a „Magyar Nemzeti Bank állományában 2013. októbere óta van Vajda Kitti nevű munkavállaló, a jegybank Oktatási Igazgatóságának szakértője.” 

A lap több jegybanki forrása is tudni véli, hogy az a Vajda Kitti a testvére Vajda Zitának.

Arra a kérdésre, hogy ki döntött a felvételéről, írtak-e ki pályázatot és mi alapján esett rá a választás, annyit közölt az MNB, hogy „a munkavállaló az MNB általános felvételi folyamata szerint került kiválasztásra”.

A lap emlékeztet arra, hogy a Figyelő interjújában rákérdeztek Vajda Zitánál a trafiknyertes testvérére. Vajda Zita erre azt felelte:„a húgomról is annyit mondanék, hogy ő is egy kétdiplomás szakember, közgazdász.”

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Családi vállalkozás?
Kupleráj?
Nem: Magyar Nemzeti Bank.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Családbarát qurmányunk támogatja a családi vállalkozásokat. Hogy az MNB is már családi vállalkozás? Na és? Így lehet a közpénzt a leghatékonyabban magánvagyonná konvertálni.
egyvandor
Fideszes politikusok a lányaikat féltik, miközben lassan már az unoka lányaikra kerül a sor a nemzethy keresztény családszerető lelkületű "elit" öregegecskedő feleségeik cseréje folyamán,
Desischado
Mikszáth vagy Ady, illetve Petőfi Sándor mit írna, ha élne? Gyalázat, ami ebben a nemzeti kuplerájban folyik! Az nem érdekel, kivel kavar eltolcsy, de miért a MI pénzünkből finanszírozza a szeretőit, meg a családtagjai "eltartását"?! Rohadt paraziták!!!
simmering73
Ez csak merő véletlen. Nem kell mindig azt a qrva csomót keresni a kákán.
kiscsillag66
Undorító férgek ezek! (Elnézést a férgektől!)
evacica
Ez is csak Magyarországon fordulhat elő! Egy normális kulturált országban ez az ember már rég a börtönben ülne segítőivel együtt! Szegény M,O. mikor ébredsz fel és zavarod el ezt a sok herét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.