Szeptember közepén egy kicsit hűvösebb volt az időjárás, mint azt az utóbbi néhány évben megszokhattuk. Bánatra semmi ok, úgy tűnik, kapunk még egy kis repetát a nyárból.

A koponyeg.hu előrejelzése szerint hamarosan eljön a vénasszonyok nyara.

Vasárnap még a napsütést az északkelet felől megnövekvő fátyolfelhőzet szűri, esetleg a hegységekben fordul elő futó zápor. Reggel 5 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. Délutánra 21 fok köré melegszik a levegő.

Hétfőn már többórás napsütésre számíthatunk, csak néhol lehet zápor. Délutánra mérséklődik a kezdetben még élénk északkeleti szél. Marad a 20-21 fok körüli csúcsérték.

Kedden napos, fátyolfelhős, csendes ősz idő várható. Reggel 5 és 10 fok között, délután 22 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szerdán a délelőtti órákban sok napsütés valószínű, majd délután megnövekszik a felhőzet. Néhol zápor is előfordul. Kissé már erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtökön viszont már naposra fordul az idő. A délnyugatira forduló széllel melegebb levegő áramlik hazánk térségébe: 21-26 fok közötti, vénasszonyoknyara jellegű idő alakulhat ki.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ez nem a "vénasszonyok" nyara, hanem az indián nyár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.