Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Időknek adott nagyinterjút. A fideszes politikus úgy látja, jelenleg a kontinens gyengítése zajlik, miközben Magyarországnak erős Európára van szükség, amely nem létezhet Németország nélkül.

A bevándorlást szorgalmazó baloldali politikusokról is megvan a véleménye:

Ők a hasznos idióták azoknak a nézőpontjából, akik tudatosan verik szét az európai nemzetállami rendszert.

Kövér szerint nincs alternatíva, egyben kell tartani, és meg kell erősíteni az Európai Uniót. 

Arról pedig végképp nem volt szó, hogy Európa keresztény kultúrájú őslakosságát le kellene cserélni egy gyökértelenné tett, kultúrájától megfosztott és szabadon manipulálható népességre, amihez nagyon jó eszköznek mutatkozik a tömeges betelepítés

– jegyezte meg.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Van benne valami.
Mivel ő haszontalan idióta, így a másik oldal hasznos kell, hogy legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maxipocak
@moareka: naná hogy Lenin elvtársat idézte. Azért csak nem múlt el nyomtalanul az a szeninárium... :)
egyvandor
Gondolom mindenki emlékszik milyen erős volt az Eu amikor Gorbán volt a soros elnök. (Ez volt a fő programpontja, hogy ismét erőssé teszi Európát)
világlátó
Hasznos idióták - mondja. Nekik hasznosak, mert nincs semmi mondanivalójuk.Idióták mert Kövér úr így akarja láttatni őket. A baj, hogy ezek meg hagyják.
Talán ha kitalálnának egy komolyan vehető stratégiát, ami középre sodorná a józan gondolkodású, tisztességes embertömegeket mind a jobbszélről, úgy a balszélről.Hogy akkor fel kellene adni a mai mszp -s meg Dk.-s alapelveket, no meg a jobbikos alapvetéseket? Na ezt már nem ! Inkább maradunk hasznos idióták ! Ettől okosabb ez a Kövér, mert bár tálcán kínálja a felismerés lehetőségét, ezek nem látnak tovább az orruk hegyénél.Sőt még arra is vetemednek, hogy itt - ott lepaktálnak a fidesszel.Ezért a mi derék népünknek csak egyet lehetne tenni, ezeket a politikusokat most és egyszer és mindenkorra el kell lehetetleníteni. Minden szellemi támogatást meg kell vonni tőlük mert az idő pénz, a felesleges várakozásból már elég.Hogy hogyan tovább? Középre ! Ki a közép? Hol a közép?
Hát ki vagyok én, hogy erre választ adjak? Hogy is jövök én ehhez? Hogy akkor én is egy hasznos idióta lennék? Azért ezt a szégyent már nem veszem a hátamra. Voltam én a megszűnéséig mszmp tag, éppen elég ez a teher nekem.Akkor az ország hasznos tagjának éreztem magam, nem a tagsági könyvem miatt, hanem mert fegyelmezett, szorgalmas, képzett ember módján úgy gondoltam. Ma mégis teherként élem meg,mert hátam mögötti megjegyzésekkel büntetnek emiatt. De a hasznos idióta minősítést kikérem magamnak. Hogy kik a közép? talán ha a még maradék tisztességes média megszólítaná őket, ha az együttből most kiugrott okos politikus talán körülnézne, hátha akad más is aki középre húzodna, ott a moma vezetése, ha a maradék tisztességéről a guanót lesöprő ma még fideszes, mszp-s tiszta kezű emberek megszólítanák egymást, ha néhány maradék civil szervezet kivenné a szmsz - .éből azt a mondatot hogy nem lép a politizálás mezejére és hallatná a szavát. Mit kell mondani? Talán azt, hogy elég a rombolásból, építsünk magunknak egy rendes hazát, mi, de mindahányan!
koszpeko
"Arról pedig végképp nem volt szó, hogy Európa keresztény kultúrájú őslakosságát le kellene cserélni"

Köteles Lackó beszél kereszténységről?
Abban az országban ahol úr a közöny,gőg,gyűlölet,pökhendiség.

Károli Gáspár » A Máté írása szerint való Szent Evangéliom » 25. fejezet

35
Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;
36
Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám.
37
Akkor felelnek majd néki az igazak, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, és tápláltunk volna? vagy szomjúhoztál, és innod adtunk volna?
38
És mikor láttuk, hogy jövevény voltál, és befogadtunk volna? vagy mezítelen voltál, és felruháztunk volna?
39
Mikor láttuk, hogy beteg vagy fogoly voltál, és hozzád mentünk volna?
40
És felelvén a király, azt mondja majd nékik: Bizony mondom néktek, amennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg.
41
Akkor szól majd az ő bal keze felől állókhoz is: Távozzatok tőlem, ti átkozottak, az örök tűzre, amely az ördögnek és az ő angyalainak készíttetett.
42
Mert éheztem, és nem adtatok ennem; szomjúhoztam, és nem adtatok innom;
43
Jövevény voltam, és nem fogadtatok be engem; mezítelen voltam, és nem ruháztatok meg engem; beteg és fogoly voltam, és nem látogattatok meg engem.
44
Akkor ezek is felelnek majd néki, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, vagy szomjúhoztál, vagy hogy jövevény, vagy mezítelen, vagy beteg, vagy fogoly voltál, és nem szolgáltunk volna néked?

45
Akkor felel majd nékik, mondván: Bizony mondom néktek, amennyiben nem cselekedtétek meg egygyel eme legkisebbek közül, én velem sem cselekedtétek meg.
libellle
@koszpeko: Sehr SCHÖN. Igaz kellett paarszor elolvasnom, de elolvastam a nyelvemen is. Tja mennyi igazsag van a paar mondatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.