Ha a népszavazás érvénytelen lesz, akkor Orbán az egyetlen ügyében, a politikája fő kérdésében bukik el – hívja fel a figyelmet Gyurcsány Ferenc mai videójában.

A DK elnöke ebben arra kéri az embereket: október 2-án "ne Brüsszelnek, hanem Orbánnak üzenjenek", konkrétan maradjanak távol az "álnépszavazástól", hogy az érvénytelenségbe süllyedjen.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
A legjobb lenne, ha még ma eltakarodna Azerbaltánba, de a lopott pénz itt marad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Csodálkozó: ja ott jártál...és megszöktél ?
Csodálkozó
@Csizmás Kond: Hűűű!
Te aztán értesz a humorhoz!
Borsodi
Haragszom az anyaországban élő magyarokra. Egy ócska néhány ezer forintos díj miatt, erre a nett adóra majd leszakad az Erzsébet híd a tüntetőktől. Póka László pedig tisztességgel meghirdeti tüntetését és húszan veszik körbe? Röhögő görcsöt kap a többi magyar, hogy pusztul a nép? Hát már egymillió ember kint van az országból, most meg megy újabb egymillió ember ez után a törvény után. Röhögünk ezen Erzsébethidiak?

Szóval ennyi a mondani valóm. Dr Lémann György leveléből

És az a javaslatom mint ahogy említettem, mivel ez a szavazás nyilvánvalóan a kormány legitimációja érdekében tartja a Fidesz, vagy a Kormány, azt akarja ezzel elérni, hogy mivel szembe fordultak Jean-Claude Junkerrel, szembe fordultak az Európai Bizottsággal, így fogadjuk el a Kormánytól azt, hogy ebben az ügyben is, ebben a panaszeljárásomban is szembefordul.

És azt csinálhat ettől kezdve Magyarországgal a nép felhatalmazásával ebben az ügyben, amit csak akar. Nem migráns ügy ez, egy fenét. A magyar emberek kiirtásáról van itt most szó. Én magam részéről természetesen azt mondom, hogy október 2-án, ha bemennek a szavazófülkébe, - mint ahogy mondtam Bayer Zsolt után nekem is szabad így fogalmazni –

nem magyar ember az, aki nem tépi össze a szavazólapját, és nem teszi be úgy a borítékba.

Hát ennyit akartam mondani csütörtökön, 2016. szeptember 22-én”
Hari
@Horizont: ez a nagy kérdés, tíz pont aki megválaszolja !
Főlökött
@Borsodi: A baj ott kezdődik, hogy az ilyen embert ( ha lenne ) a politika világában, megeszik reggelire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.