A Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre sérült meg a szombat esti budapesti robbanásban, és további sérültek nincsenek – derül ki abból a közleményből, amely vasárnap hajnalban jelent meg a police.hu honlapon.

A rendőrségi közlemény szerint 22 óra 30 perc körüli időpontban a VI. kerületi Teréz körúton történt a robbanás, amelynek eredete egyelőre ismeretlen.

Teréz körúti robbanás: gyalogos járőrök sérültek meg

"A robbanás következtében a Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre megsérült – mindkettőjüket kórházba szállították. A rendőrség a robbanás körzetét lezárta, és megbizonyosodott arról, hogy további sérültek nincsenek" – áll a tájékoztatásban.

A közlemény szerint a rendőrség – szakértők bevonásával – megkezdte a helyszíni szemlét, tanúkutatást, adatgyűjtést végez. A robbanás eredetével kapcsolatos helyszíni és szakértői vizsgálatok, valamint az anyagi kár felmérése folyamatban van.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
De érdekes, a máskor olyan magabiztos rendőrség fél nap után sem ad tájékoztatást, hogy mi történt, csak lebegtetnek, hagyják találgatni az embereket...

Mindez a választás előtt egy héttel. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nem tudják megállapítani, hogy mi "robbant"? Na, ne már! Azt se, hogy hol?
Mert olvastam földszinti üzlethelyiséget, és olvastam azt is, hogy az utcán. De, hogy pont két járőr volt ott - jobbulást nekik -, de mi robbanhatott föl saját magától? egy üres utcán, vagy üres üzletben?
papa.49
@JAJMÁR: Nagyon sok itt a kérdőjel, valami nagyon bűzlik ennél a történetnél!!!
herczeg0210
Lezárt útszakaszon, üres boltnál? Valami nem akar kikerekedni.
papa.49
@herczeg0210: Akárhogy is forgatom a dolgot néhány érdekes momentum nem akar stimmelni, pl. a villamos forgalom le volt állítva, többek szerint a kutya se dolgozott az adott szakaszon, az újságíró szerint az állandóan ott élő hajléktalan se volt ott, a ,,civil ruhás,, nyomozók 2 percen belül a helyszínem voltak, mintha csak a detonációra vártak volna, a rendőr szerint a társa a nő kicsit sérült csak, és még mindig az intenzíven van!!! A rendőr a lábán, a rendőrnő a fején sérült meg hogyan???
Itt több a kérdés mint a hihető válasz, nem kerek a buli az biztos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.