A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a budapesti Teréz körúton szombaton késő este történt robbanás ügyében, és a lakosság segítségét kérik – olvasható a rendőrségi honlapra vasárnap reggel feltett közleményben. 

Az egyelőre ismeretlen eredetű robbanásban, amely a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségben történt, két rendőr megsérült – közölte korábban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és a rendőrség.

Teréz körúti robbanás: a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a cselekmény helyszínén vagy annak közelében tartózkodott, illetve aki a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-620-107-es telefonszámon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikét – áll a rendőrségi közleményben.

Az MTI tudósítói a helyszínről azt jelentették, hogy a rendőrség a Teréz körutat teljes egészében lezárta az Oktogon és a Wesselényi utca között, és kordonokat emelt a Király utcában is.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Kiváncsi vagyok, mikor jelenik meg a csúti Wallenstein, felettébb zord tekintettel hogy bejelentse ilyen, meg olyan állapot bizonytalan ideig tartó elrendelését!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Na, a végére mégiscsak összejön.
Biztos a migráncsok által idehozott gáz volt.
Szavazó, irány a fülke. Látod, a migráncsok már a spájzban vannak.
anka
Érdekes, hogy Gyarmati István is furcsálja, hogy pont rendőrök voltak ott..., amit már én is 'mondtam'.
silber13
Kiváncsi vagyok, mikor jelenik meg a csúti Wallenstein, felettébb zord tekintettel hogy bejelentse ilyen, meg olyan állapot bizonytalan ideig tartó elrendelését!
nusika
Ha emlékezetem nem csal, Torgyánnál is "hasonló" robbantás volt és ott sem tudtak meg konkrét dolgot.Találgattak- találgattak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.