Minden magyar településre jutna a bevándorlókból, ha bevezetnék a kötelező betelepítést - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Magyar Hírlapnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Aha.. jutnának.. főleg arogántóti kerületében.. de oda csak azok akik letelepedési kötvényt vásároltak. pénzért lehet.. ugye arogán.
bakegya
HÁT ha "NEM" kell nekünk,az amit a TÓNI tol?AKKOR MÁR JÓ ELŐRE BOSSZÚT KIÁLTANI?-ÉRDEKES SZABAD VÁLASZTÁS LESZ EZ VICCTOR...AMERT UGYE NEM VICCELTEK ti sem éppen annyira nem mint az általatok oly sokat emlegetett kommunisták. A letelepedési kötvényeik ára pedig évente hozzá abódna az én jövedelemadómhoz,mind az amit ROGÁN MINISZTER ÚR és annak habrongyos barátja a pasaprki beruházásában elfelejtett bevallani a MAGYAR NAGY NEMZETI LÓ FAXÁLKODÁS JAVÁRA.
namihami
Hát még abban az esetben mennyi felé jutna, ha az általuk szerzett 16.000 fizető nézőnek is ide kéne költözni. De ez nem valószínű, hiszen az ő esetükben csak a Tonyó zsebe volt a fontos. A többi síri csend.
Béla333
Riogat és hazudozik Arrogáns Tóni!
A Pasa lakóparkba biztos nem jut senki, pedig ott egyre csak nőnek a lakások, sokan elférnének!
kakaósbögre
csak szólok hogy ez volt az a féreg akinek az eddigi 18000 migráns köszönhető.
glorianna
@namihami: Nem annyira síri az a csend, és akad olyan is, aki itt vett ingatlant - pl. az Erzsébet-hídnál levő ikerpalotákat. No és készül az imaház is, srégvizavi a rabbiképzővel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.