Kleb Attila szerint több furcsaság is volt az esettel kapcsolatban, de azt is megkérdezték tőlük a rendőrök, hallottak-e „Allah akbar” kiáltást. Különös kérdéseket kapott a rendőröktől az a fotós, aki a szombat esti robbantás idején épp a megsebesült rendőrjárőrök mögött sétált kedvesével a Teréz körúton. Kleb Attila a Népszabadságnak azt mondta: több dolog is furcsa volt, például az, hogy azon az estén nem volt ott az az idős, mozgássérült hajléktalan, aki egyébként éjjel-nappal ott tartózkodik, csak a leghidegebb téli napokon megy be a szállóra. Ez már a robbanás előtt feltűnt nekik. Néhány lépésnyire, az utcasarkon voltak, amikor a detonáció bekövetkezett. Alig két percen belül már ott volt két civil ruhás ember segíteni a sérült rendőröknek, róluk később kiderült, hogy civil ruhás nyomozók. Kleb Attila azt mondta: nem érti, hogyan kerültek oda ilyen gyorsan. A kihallgatáson az első kérdések között szerepelt, hogy hallottak-e a robbanás előtt „Allah akbar” kiáltást. A...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Na ez kicsit tovább bonyolítja a történetet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Aki Én: Pontosan ezekre a képekre gondoltam...Ez a kép nekem egészen mást mond mit ami megjelent a hírekbe, és még egy, tegnap délután több nagyfejű ,,részvétet nyilvánított a sebesültek családjának,, na most ezek vagy hazudtak a sebesülésről, vagy akkora bunkók, hogy még azt se tudják a sebesülteknek ,,JOBBULÁST,, szoktunk kívánni, a családnak meg csak halálesetkor kívánunk ,,RÉSZVÉTET,, !!!
Na de a birkapásztoroktól, tehén csőszöktől, libapásztoroktól, a ganajoló kanászoktól, mit lehet várni???
human
@papa.49: @Aki Én: Nekem ez úgy tűnik, hogy rendőri ruha. A helyszínen levághatták róluk, hogy lássák a sérülés mértékét. Olyankor ugye nem ildomos megmozgatni a sérültet, inkább levágják a ruhát.
papa.49
@human: A képen MÉG nincs ott a mentő, a ,,civil ruhás rendőrök,, meg nem valószínű, hogy levágták a ruhát...
Egyébként meg már tökmindegy, én csak azt kívánom a rendőr hölgynek, hogy gyógyuljon fel teljesen, maradéktalanul!!!
human
@papa.49: Mert már elvitték a sebesülteket, nem?
human
@Szókrakész: Mobillal készített fényképeket. Azokat átadta a rendőrségnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.