Tudvalevő, hogy választás – jelen esetben népszavazás – előtt mindig jót tesz az aktuális kormány megítélésének, ha valamilyen katasztrófa, terrortámadás vagy más tragédia történik. Lehet játszani a megmentő hőst a nép előtt.

A b1.blog.hu múlt héten vetette fel, hogy a kvótareferendum előtt egy kisebb terrortámadás még hozhatna plusz szavazatokat. Akár úgy is, hogy "megrendezik". 

Ahogy a szerző fogalmaz,

Az ostoba magyart, aki nem beszél nyelveket, aki csak a királyi tévéből és a jobber bulvármédiából tájékozódik, ezzel lehetne még jobban az urnához hajszolni.

Láss csodát, a népszavazás előtt egy héttel ez meg is történt, a Teréz körutat hatalmas robbanás rázta meg, és két rendőr megsérült.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Csak a hülye nem veszi észre, hogy ezt a fidesz rendelte meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Megrendelő valószínűleg lehetett!!! De, hogy valóban azt fogja-e polt megtalálni, abban már vannak kétségeim!!!
Pöpec
Az elkövető valószínűleg nem magyar volt. Higgadt, harcedzett, erős idegzetű, turistaszerű ember benyomását keltette, amolyan bérgyilkos forma (Magyarországon hol lehet harci tapasztalatokat szerezni?). A járása is idegenszerűnek tűnt. Felbérelték. És kinek állt érdekében a robbantás? Nyilván a fidesznek.
Az alvilág és a fidesz mára összefonódtak; ahogy tőkésedik a fidesz, úgy bonyolódik egyre jobban az alvilág szövedékébe. Mára már ők szövik a hálót, a régi pókokat kiszorították. Ahol a hatalom, ott a pénz, ahol a pénz, ott a bűnbanda. És kinél van a hatalom és a pénz?
anka
A rosszul megrendezett robbantási jelenetben kit kellett megmenteni?
- már azt is kétlem, hogy az a két rendőr megsebesült!
- az se biztos, hogy rendőrök voltak..., ilyenre mindig van statiszta a hörcsögvajna stúdiójában.
Sehogy sem kerek az elb@szott story...
Manhattan
@Eriksson: tegnap, 16:04. Aki úgy ismeri Orbánt mint Gyurcsány, az el tudja képzelni róla!
Eriksson
@Manhattan: Ha igaz amit Gy állít, a helyében hallgatnék mint a sír. Mert ha ők előre tudtak a merényletről és nem tettek ellene semmit, akkor cinkosok.
Yoda69
Ha nem lesz meg az elkoveto vasarnapig, akkor egyertelmu hogy a fideSS agyalta ki a robbantast. kubatov elvtarsnak megvan a listaja. Konnyen talalt izomagyakat, amikor az MSZP-t kellett hatraltatni a boltzar elleni nepszavazasban, es konnyen talal robbantasra alkalmas egyeneket is. A fideSS naci alapokon nyugszik, barmire kepesek, es meg is teszik ha szukseget erzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.