Újabb részleteket tudtunk meg a szombati robbantás körülményeiről. Kiderült: a robbantó olyan alapossággal megtervezte a támadást, ami arra utal, hogy a helyszínt és a használt robbanóanyagot, illetve -szerkezetet nagyon jól ismerte. Értesüléseink szerint a jelek arra utalnak, hogy ezt a robbanást milliméter pontossággal erre a helyszínre szabták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Jaj de jó, megnyugodtam. Akkor nem lehetett egy ,,kényszerbetelepített, hepatitiszes analfabéta migráns", mert az hülye ehhez.
Jaj de mégsem lehetek nyugodt, hiszen akkor lehet, hogy egy ősmagyar tette?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bencemacska: Megnéztem bár igaz a lényeget pont nem látni tisztán, de végül is valóban nem ment közel a bombához akkor viszont a szétszóródó repeszek sebesítették meg súlyosan...
bencemacska
@papa.49: Én hiszek a Fekete Gy, A-nak, már régi motoros. Állítólag holnap felébresztik a rendőrnő4. Az orvosok reménykednek!!!
papa.49
@bencemacska: Úgy legyen, szurkolok neki!!!
papa.49
@Mirabilis: A rendőrök sérülésén kívül szinte minden hazugság, és ellentmondásos!!!
Amúgy az tényleg érdekes hogyan került elő olyan gyorsan a két kampó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.