Egy rakás olyan kérdés van a szombati robbantás körül, amiket illene már megválaszolni, de eddig senki nem tette. És bénázásból is feltűnően sok volt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem tudták mit hazudjanak, mert hogy nem az igazságot mondták el az szinte teljesen biztos, az első 24 órában legalább 4-5 verzió volt forgalomban!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Szókrakész: Nahát, mik ki nem derülnek...? Te buktattad ki annyira szegényt? Napokig dühöngött, emlékszem. Káromkodott, mint egy tevehajcsár, a kutyámba is belerúgott, amikor este farkát csóválva szaladt a Mester felé, hogy megnyalogassa az áldásra emelt kezét... két hétig kérdezni se mertünk Tőle semmit, mert amiket mondott azt később kicenzúrázták az összes evangéliumból. Jobb, ha nem is tudjátok meg... :-)
Szókrakész
@eugen4402: Persze.
Le akart lépni.
Sunyiban valami mennyországba vett jegyet.
Igaz nekem mást mondott.
Valami paradicsomról beszélt.
Össze-vissza zöldségeket beszélt.

Már akkor is titkosítottak?
De hány évre?
Van extra példányod a jegyzőkönyvből?
christike
nem magyarosan: " túl van tolva a bicikli ! "
christike
Annak örülök, hogy a két rendőr jobban van ) Mielőbbi teljes felépülést )
eugen4402
@Szókrakész: Ez furcsa... Mennyországot mondott, meg paradicsomot..? A vége fel már tényleg vegetariánus lett, az utolsó vacsorán is ilyen leveleket evett, meg valami répafélét...Persze, mindent titkosítottak az idők végeztéig. Jegyzőkönyv másolatom nem maradt, mert valamelyik zsinatról hazatérve, azzal fogadott a háznép, hogy jártak nálam a vatikániak, és lefoglaltak minden régi dokumentumot. Tavaly kérvényeztem ettől az új argentin pápától, hogy néhány pótolhatatlan iratot küldjenek vissza, de még választ se kaptam tőle...
Béla333
Ezeknél a súlyos, esetenként (mint 2006-ban) államellenes bűncselekményeknél sem derül ki évek alatt se semmi, vagy csak hosszú évek múlva, hogy még a rendőrök is így-úgy, de benne vannak a disznóságokban:

"A nő azt állította a bíróságon, hogy a rendőrtisztek többek között azért kaptak jelentős összegeket a vádlottól, hogy a robbantás idején készült, a térfigyelő kamerák által készített felvételeket tüntessék el, azok lehetőleg ne szerepeljenek a nyomozásban. A tanú több rendőr nevét is megemlítette, többek között azt az egykor sztárnyomozót, aki később szocialista színekben lett országgyűlési képviselő. Az asszony úgy tudja, hogy a merénylet után a helyszínelést vezető D. Péter szabálytalanul leszereltette, és elvitette a kamerákat, illetve azok felvételeit. "
magyarhirlap.hu/cikk/17214/Sorra_vallanak_Portik_Tamasra_volt_bizalmasai

Lehet hogy itt és most is csak manipulálnak minket! Miért lenne ez más, mint mondjuk az olajszőkítés, vagy a politikusok korrupciós bűncselekménye?! Akinek a dolga lenne a felderítés, a nyomozás, az is lehet hogy érintett az ügyben?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.