Az MSZP szerint a párt október 2-ai Szabad Európa-napjának "jogi megtámadásával" a Fidesz megint meg akarja szabni az embereknek, hogy mit csináljanak vasárnap.

Az MSZP hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a Fidesz a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordult, mert törvénysértőnek tartja az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért (PM) vasárnapra, a kvótanépszavazás napjára tervezett rendezvényét.

Az MSZP közleményében az áll: a Fidesz eddig "11,3 milliárd forintot költött kvótakampányra, négyszer annyit, mint az országgyűlési választásra". "Törvénytelenül, közpénzből terjesztették a gyűlöletpropagandájukat hónapokon keresztül, és videón dokumentáltan közmunkásokkal szedetik le az ellenzék és a civilek plakátjait" – tették hozzá. Úgy fogalmaztak: ezek után a Fidesz ne akarja megtiltani, hogy az MSZP a választáshoz nem kapcsolódó rendezvényt szervezzen október 2-ára.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Nevetséges cicaharc. A gagyi fidesz meg miért támad pártokat, mikor szerintük ez nem pártügy?
sziha
@Bringás: Nem ugy veszem eszre, hogy hatradolne... A kicsit is gondolkodo emberek pedig atgondoljak, hogy egy hazug kerdest szukseges-e megvalaszolni... Birka.
Zeta
Jobb lesz otthon. A Fidesz ne hívjon , az MSZP- hez nem megyek! ,
Jozefina
orbán már mindenkinek kiosztott egy sallert, egy kokit, egy trockost, vagy éppen ellopta a nyugdíját! Ez alkalommal megérdemli, hogy mindenki maradjon otthon és ne menjen szavazni!!!
Szókrakész
Ennyit tudtok?!?!?!

Nagyon izzadtságszagú.

Mit kell ezen agonizálni.
Az emberek, ha akarnak szavaznak, ha akarnak akkor nem.
Ha akarnak templomba menne, vagy plázába, vagy kirándulni, vagy a családdal együtt lenni.

Sőt, ha akarják akkor elmehetnek az mszp-s rendezvényekre is, közösen meghallgatni az Internacionálét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.