A miniszterelnök a gondolatától is irtózik, hogy "fejet hajtsunk Brüsszelnek". és megérkezzenek Magyarországra a menedékkérők. "Ha ez járna a fejemben, akkor inkább elolvasnám az Egri csillagokat" - mondta. Nehéz tárgyakhoz láncolt migránsokról is tréfálkozott a kormányfő, aki a református.hu-nak adott interjú közben a jelek szerint igazán otthon érezte magát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- miért nem a "Légy jó mindhalálig" ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@bencemacska: 15.25
"Vajon melyik szerepet szánta magának a Vágásra érett?-2

Hegedűs, az áruló!
Ludmilla
@anka: a Légy jó Misikéje nem szeret harcolni,kissé megalkuvó...Még a g-nek sem példakép
anka
@Ludmilla: - na igen..., de én csak feltevésnek mondtam, tudom nincs foganatja. :D
eugen4402
@Ludmilla: Tökéletesen helytálló a meglátásod: a Katicának csak egy plusz trófea kellett a többi mellé a vadászterem falára, hogy egyszer majd elégedetten nézhessen végig a preparált zsákmányok gazdag tárházán. Igaz, van akinek megélhetési célra szolgál a kéz alól beszerzett "áldozat".
Kérlek szépen, a "Házilégy jó mindhalálig"-ot ne keverd ide, az majd egy jobbikos cikkhez kell. (Tudod: A Misi az Nyilas...)
Ludmilla
@eugen4402: ezt a könyvet nem szeretem,a gyerekek sem,szenvedés volt számomra Misikéről egy jó mondatot mondanom...életképtelen figura..Nem példakép egy mai gyerek számára...Csak csatlakoztam az előttem szólóhoz... /Ja,most esett le,haha nyilas.../

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.