A Belügyminisztérium államtitkára azt mondta, "világos, hogy a rendőrök voltak ennek szörnyű, aljas, gyáva támadásnak a célpontjai". A robbantás ügyében már a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz, de ettől még a rendőrök is segítenek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Gyalázatos hazugság, hogy a kormány rendelte meg a robbantást"

Hoppá, akkor az rendelte meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Szókrakész: A libsik jelen állás szerint mindenbe belebuknak. Itt viszont nagy pofával őrjöngenek, hogy ők a többség! Bizony csak egy szerencsétlen, hazaáruló kisebbség!
Csodálkozó
@Bringás: Hogy mindezekért (lopás, csalás, országrontás) felelős, az nem vitatott. Golyózápor, börtön vagy bolondokháza lesz a jutalom, ez itt a kérdés.
Csodálkozó
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Bringás
@Csodálkozó: Te és a dilis társaid a kisebbség! Van itt 25 senkiházi, aki mindig Orbánt ekézi! Mitől vagytok többség hibbant?
Csodálkozó
@Bringás: 12:46
Itt EGY senkiházi van, aki orbáncot nyalja, Bringás néven okádja a gusztustalan ostobaságait, szerencsére kisebbségben van. Hogy mitől érzi magát többségnek, hatökör mivolta sem indokolja.
Bringás
@Csodálkozó: Mit böfögsz nekem te paraszt? Majd ha tudsz viselkedni, talán szólok hozzád, de addig coki van kisfiam! Annak pofázz akit érdekel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.