Megjelent az új Duna-híd kivitelezésre kiírt közbeszerzési felhívás. Eredményes eljárás esetén a nyertes kivitelezővel 2016 decemberében szerződést kötnek és a munkálatok 2017 elején megkezdődhetnek - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kedden az MTI-vel..

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Kovács Gizella: Vajon fog találkozni a szlovák oldalon épülő, a szlovákok által épített résszel???
Kovács Gizella
@papa.49: Arra külön közbeszerzést írnak ki.
papa.49
@Kovács Gizella: Én úgy értem, hogy a szlovák oldalról a szlovákok építik, és középen találkoznak, mellesleg a híd nagyobbik fele most is a szlovákokhoz tartozik...
nekem csak a Nyugati téri felüljáró esete ugrott be, biztos emlékszel rá, néhány 10 centiméteres eltéréssel találkozott a két fél, irtó blamázs volt!!!
Kovács Gizella
@papa.49: Értettelek, csak arra gondoltam, amit ezek megépítettek, átépítettek,
azt többszörösen kellett átadni, javítani, lásd a Várkert-bazárt... vagy a kerékpár utakat.
papa.49
@Kovács Gizella: Jaj igazad van még az is előfordulhat, hogy a Dunában találja magát az ember a magyar oldalon!!! A sintérek, meg a mészárosok kurvára értenek mindenhez, míg csinálni nem kell, mert akkor már csak olyan etnikumosan összebasszák, mint a pléh bános a misét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.