Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjúban bejelentette: kiszáll a Tanítanék Mozgalomból. Ettől függetlenül tovább akar dolgozni az oktatás ügyéért.

Nem vagyok a baloldal messiása, és ne várják azt tőlünk, a Tanítanék Mozgalomtól, hogy majd mi megbuktatjuk az Orbán-kormányt"

- közölte.

Pukli szerint nem jó irány, hogy a mozgalom csatlakozott a menekültek befogadását támogató, Alföldi Róbert nevével fémjelzett demonstrációhoz. Pukli szerint egyedül maradt a véleményével, miszerint az ügy túlságosan megosztó, és sokakat eltántorít majd az oktatás ügyétől. Az pedig teljesen mellékes, hogy magánemberként kinek mi a véleménye erről.

Pukli azt mondta, ő volt az egyetlen, aki nem szavazta meg, hogy a pénteki demonstrációhoz csatlakozzanak, ezért úgy gondolja, a sorozatos félreértések és másként gondolkodás kapcsán nem biztos, hogy jó lenne hosszú távon, ha továbbra is az ő nevével kötnék össze a Tanítanék Mozgalmat.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
Jó duma. Miskolcról elindult egy jó kezdeményezés, ráadásul a kormánnyal szemben. Erre a fidesz betúrja a saját beépített emberét, aki elveszi előlük a szót, az eszmét. Miután elvégezte a rá kirótt pártfeladatot, távozik. Igazi fideszstílus, igazi fideszmunkás. Bekaphat egy batyu faszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Van az a pénz,hogy áruló legyen.esetleg megfenyegették?
abe
Ez is meghülyült, mint oly sokan a politikai hatalom vonzása közelében..
Egyel kevesebb.
Kár érte.

Fogy a magyar.
Így is, úgy is.
moareka
Pukli úr, akkor nem kellett volna teli torokból üvöltözni a Kossuth téren Orbán Viktornak, vagy akkor más volt a Tanítanék Mozgalom ideológiája?...és az sem jutott eszébe, hogy hány pedagógus kollégát csapott be?
colibri
Tőlem az igazgatói széket is otthagyhatja. Csalódás, de ez van! Kuka!
evacica
Nem értem Puklit, de gondolom a mozgalom ettől még teszi a dolgát ugyan olyan jól mint eddig!Senki nem azt várja ettől a mozgalomtól, hogy megbuktassa az Orbán kormányt, legföljebb csak azt, hogy felrázza az embereket ebből a szörnyű apátiából amiben élnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.