A munkaügyi központban azt mondták neki, ha nem megy, kizárják a közmunkából. Egy kaposvári kismama hiába jelezte a toborzó előtt, hogy nyolc hónapos terhes, és hamarosan szülni fog, a munkaügyi központot ez sem hatotta meg, így is berendelték a rendőrségi határvadász-tájékoztatóra. Ezért a terhes nőnek oda-vissza száz kilométer kellett utaznia Marcaliba, hogy ott megtudhassa, mit tehetne Európa védelméért.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Kovács Gizella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
Korábban a a Kisalföld írt arról, hogy a közmunkásoknak kötelező megjelenniük a határvadász-tájékoztatókon, mert ha nem mennek, kidobhatják őket a programból. Erre akkor a Honvédelmi Minisztérium úgy reagált, hogy „a megjelenteknek a szolgálat vállalása nem kötelező, ez egy lehetőség”.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Az eszetlenségre nincs mentség! Robotok hajtják végre az eszement törvényeket!? Minden csicskásnak elmentek otthonról? Aljas zsarolássá vált az életünk?
Clavigo
Én a kismama helyében elmentem volna...a sajtóval együtt. :) :) :)
eszegfu
@Kovács Gizella: Ebben igazad van! Ebből is látszik, hogy a helyi önkormányzatok "élet-halál" urai! Sőt, ha továbbgondolom, akkor az ügyintézők is jócskán félhetnek a polgármestertől, az meg a "központtól"!
Kovács Gizella
@eszegfu: A Rákosi rendszerben voltak ilyenek a tanácsok ...
csak le kellett koppintani a mószert
eszegfu
@Clavigo: Jó ötlet! De talán még nekem sem jutott volna eszembe.
eszegfu
@Kovács Gizella: Ez olyan, mint a divat... mindig visszajön 1-1 régebbi darab!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.