Tarlós István főpolgármester provokációnak minősítette azt a szocialista kezdeményezést, amelyben egy közgyűlési vitanap lebonyolítását kérték az elmúlt tíz év visszásságainak kibeszélésére.

A szocialista Horváth Csaba napirend előtti kezdeményezésére reagálva Tarlós István azt mondta: Horváth Csaba a politikusoknak ahhoz a szűk rétegéhez tartozik, akik azt gondolják, hogy az ellenzék egyetlen dolga az "ostoba cirkuszok" tartása.

Tarlós István úgy fogalmazott, hogy a szocialista politikus össze-vissza hazudozik, csúsztat, nevetségessé teszi magát, és megítélése szerint

Horváth Csaba intelligenciakvóciense nagyjából egyenértékű egy rinocéroszéval.

Ordenáré stílusban gyalázta az ellenzéket Tarlós

A Fővárosi Közgyűlés 19 nem és 8 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett leszavazta a vitanap megtartását.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
@Bringás: Hogy a toszba van, hogy már legalább hatodszorra törölték a hozzászólásodat és még mindig itt lehetsz? Egyetlen normális hsz-ed sincs, csak fikázol mindenkit, aki nem fúj egy követ veled, meg a szádra gyógyult csüngőhasúval. Bakker, te olyan sötét vagy, mint a Közép- Afrikai leendő "jó" migráncsok, akiket a vezíred szándékozik meghívni az országba, "némi" lóvé ellenében. Te mersz itt patkányozni, mikor te, meg a zorbánhívek fertőzik a lelkeket? És a magyar, a magyar torkának esik? Nem szégyelled magad? Nem szégyellitek magatokat? Mióta a fityisz regnál nincs béke az országban és nem is lesz!!! Mit gondoltok magatokról? Ti is ugyanolyan lukból estetek ki, mint más és ugyanúgy férgek eledelei lesztek, mint más! Vagy mit képzelsz, a Devla egyenes utat mutat a Nirvánába?(ne javíts ki, tudom a Devla, meg a Nirvána jelentését is) Ostoba és megosztó hímivarsejtek vagytok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Bringás: Az államkötvényt úgy adják el, hogy arra kamatot fizetnek! Méghozzá erre sokkal magasabbat, mint a többire. A megadott időpont után kötelesek a szerződésnek megfelelően visszaváltani!
Hogy kerül ide a privatizáció?
Milyen iskolába jártál?
DR Eric CARTMEN
A helyes cím : Tarlós a tőle megszokott stílusában nyilatkozott
sziha
@Bringás: tehat akkor nem eladjatok, hanem privatizaljatok az orszagot? Meses erveles.
Borsodi
Nem azt kell nézni mit mond,hanem azt,hogy ki mondja.Budapestiek ti is jóra szavaztatok,nem is tudom melyik fideszesre lehet mondani,hogy becsületes.
evacica
Tarlós nem viselkedett másképpen csak úgy mint általában szokott BUNKÓN!Ez lényegében ő s csak magát adta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.