A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) elnöksége a kvótanépszavazáson való részvételre és nemmel szavazásra kéri a szervezet tagjait, valamint felszólítja őket arra is, hogy a környezetükben élőket is erre buzdítsák.

Az elnökségi határozatot Jakab István, a Magosz elnöke ismertette az újságírókkal, a testület szerdai budapesti ülését követően.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Jakab mester...ezért lett Belőled Alelnök...!! Oszt vigyázz a parasztjaidra,,,,nehogy megint telicc@rják-hugyozzák a Kossuth teret...ökörsütés-bográcsozás közben...Rohadt prosztó..!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@papa.49: Egyetértek! Nem véletlenül lett alelnök. Áruló!
Jozefina
Jakab is csak a seggnyalók köré tartozik??!! (alma és a fa esete) Valószínű sok-sok zsíros föld lehet a birtokában?! Szerencsétlen gazdák nem tudni miért követik?!
kopacsijanos
Kommunista urak most Magyarország a tét és nem szaros kis pártotok!Azt aki igennel szavaz szerintem nincsen joga tovább itt élni!!Az húzzon a picsába családostól Brüsszelbe vagy ahová akar!
aremy
@namihami: én álmodni sem mertem róla.
aremy
@kopacsijanos: az ovi és a fidess meg a kdmp és te sem vagy magyarország
namihami
@kopacsijanos: Én ""ebből"" a hungarista beütésű Fideszországból szivesen mennék, de egyrészt a korom miatt már (sajnos) nem kellenék, másrészt az se lenne baj, ha némi józan ész is maradna ebben a véráztatta, lángoktólöleltében is.
Egyébiránt, aki nem ért veletek egyet, az mind kommunista? Állatira csípem már ezt a szót. Számotokra ez már olyan, mint a Jolly Joker. Ha végképp kifogytok minden értelmes érvből, akkor jöhet a kommunista, libsibolsi és társai.
Tudod, ez már kezd olyan üressé válni, mint a jelenlegi állami ""vezetőink"" agya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.