Gyorsított eljárásban hat hónap, két év próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte az ügyészség a G. Fodor Gáborra támadó férfit.

G. Fodor Gábor, Fidesz-közeli "agytröszt" maga számolt be a szeptember 16-án történt esetről. Úgy fogalmazott, hogy "egy ruhásszekrény méretű izomagy" kötött bele az Eurocenter parkolójában.

Később a "támadó" interjút adott a Magyar Nemzetnek, ebben elmondta: G. Fodor anyázott a megsuhintás előtt.

A Fővárosi Főügyészség szerdai közleményében azt írta: szeptember 16-án egy III. kerületi bevásárlóközpont parkolójában az internetes portál főszerkesztője egy kolléganőjével együtt ment gyalog munkahelye felé. A férfi utánuk eredt és a sértettet egy, a hozzá kapcsolható internetes oldalon korábban megjelent cikk miatt trágár szavakkal illette, majd hátulról tenyérrel fejen ütötte. A sértett ekkor közölte a támadóval, hogy fel fogja jelenteni a rendőrségen, aki ennek ellenére a szitkozódást tovább folytatta, majd még egyszer hátulról, tenyérrel fejen ütötte, illetve egy alkalommal leköpte a sértettet.

Az 57 éves férfit gyorsított eljárásban állították bíróság elé. A Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki garázdaság és becsületsértés vétségében, és ezért 6 hónap, két évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős – olvasható az ügyészségi közleményben.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
És még csak le se ütötte... :(( Kíváncsi vagyok, hogy a szentendrei bönyke taxis mikor,és mennyit fog kapni, mert leütötte a 16 éves kis srácot, (+rongálás a plakáttépkedésért) aki a kutyapárt plakátjait ragasztotta. Fideszcsicskák...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@egyvandor: és mi van a Kétfarkú Kutyapárt fiatalkorú aktivistáját leütő taxis ügyével?
Valószínűleg nem tudják azonosítani az agresszív fideszes barmot.
namihami
Hát igen, vannak olyan szőrnyű, az egész társadalmat megbotránkoztató bűncselekmények, mint például ez is, amiknek a felderítését az egész társadalom kórusban követeli.
Hogy néhány gyilkos, kötvénycsaló és egyéb hasonló kisstílű bűnöző még szabadon lófrál? Lassan majd rájuk is sor kerül. Tudni kell a sorrendet.
Eriksson
Korrekt. Ne is kelljen éveket várni egy-egy kisebb súlyú garázdaság megítéléséhez.
Doxi1
Ütni kár volt, a leköpés az igen.Irigylem.
laja70
Orbaneszku seggdugója nagyon fontos "ember?"!
nezelodo
Mennyit kapott volna, ha annak a daliás termetű és tiszta lelkű fazonnak akkorát ad, hogy a másikat a fal adja neki?! Lehet, hogy százévi szibériai kényszermunkára ítélik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.