Kedves Szalonnások! Egy velem tegnap megtörtént esetre reagálva írtam ezt a mellékelt levelet az Erzsébetvárosi Önkormányzatnak címezve. A sztori lényege kiderül az eset leírásából és egyértelműen bizonyítja, hogy a „szent cél” / okt. 2./ érdekében a rezsim már nem tartja tiszteletben az olyan al

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Kovács Gizella: - na ja..., nálad igen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kovács Gizella
Az enyémet listázza...
Aztán nyomhatja a csengőt is ...
anka
@Kovács Gizella: - na ja..., nálad igen!
Nessy
A Hazafias Népfront ezekhez képest liliomos cserkész egylet volt!
Warlord
@Nessy: A vér nem válik vízzé. Az apucik ugye...
papa.49
@Kovács Gizella: Nálam is legfeljebb kieresztem az udvarra a ,,kapust,, a kaukázusi kant, ő fogadja a ,,vendéget..!!!Napközben a kenneljében van, éjszaka ő az ügyeletes, nappal meg a pincsi!!!
Hellcat
Ó Erzsébetváros...most emeltek közös költséget tetőfelújítás miatt...az önkormányzat tartozott a háznak több mint 1 millióval...mikor be akarták hajtani akkor megtámadták bíróságon és töröltették az 1 milliós tartozást. A gyomrom felfordul...és akkor van pofája kijönni ide a képviselőnek és belepofázni mit újítsunk fel először stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.