A levegőt püfölő Tiv Tivy nyáron költözött vissza Magyarországra, most a Való Világban kellett váratlanul angolul megszólalnia. Tiv Tivy igazi alulról építkező Youtube-híresség Magyarországon: arra építette fel karrierjét, hogy miközben éveken át Angliában élt, videóüezeneteiben hol verekedést imitált a levegővel, hol a muszlimokat, hol az időjárást szidta, de tőle származik a netes szállóigévé vált "szökik a málna" kifejezés is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S ő a migráncs kampány egyik legfőbb adu-ásza! =))
karma1
@RonaGyuri: Pontosan ezeknek szolt a "gyere haza fiatal" program: aki itthon se ert egy fityinget se, ezert nem kellett senkinek, az most rajott, hogy ott se kell senkinek se, tehat akkor inkabb hazajon, mert itthon meg eljatszhatja a messzirol jott ember szerepet, ami ideig-oraig elmegy, de aztan a kutyat sem fogja erdekelni.
Azert kivancsi volnek ra, hoigy megis milyen kapcsolatban volt ott barmilyen muszlimmal is, ha meg angolul sem beszel jol? (Az o koraban nehany honap alatt megtanulhato a nyelv, foleg, ha MUSZAJ angolul megszolalnia)
Macskaszem
Sugárzik róla az értelem. Ilyen buta birkák kellenek a fidesznek, igazi kampányarc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.