Folyik a hajsza a Teréz körúti robbantó kézre kerítésére, szerdán jelentkezett a rendőrségre a robbantás koronatanúja – írja a BorsOnline.

Kiszivárgott információk szerint a fantom a robbanás után ledobta a világos színű horgászkalapját, majd a dzsekije kapucniját húzta a fejére – írja a lap. Szerintük, pontos terv szerint cselekedett, hiszen ezután fehér sportcipőjét is lecserélte, majd a Blaha Lujza tér felé vette az irányt. Az egyik szórakozóhely előtt nekiment egy kidobónak, akitől tiszta magyarsággal elnézést kért.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
úgy tűnik Széles gabócza rátapintott a lényegre csak is földön kívüli lehetett, hisz jól beszélt magyarul! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
fantom a robbanás után ledobta a világos színű horgászkalapját, majd a dzsekije kapucniját húzta a fejére – írja a lap. Szerintük, pontos terv szerint cselekedett, hiszen ezután fehér sportcipőjét is lecserélte, majd a Blaha Lujza tér felé vette az irányt. Az egyik szórakozóhely előtt nekiment egy kidobónak, akitől tiszta magyarsággal elnézést kért..-
Vagyis, le kell csukni a kidobót, mert ő a bűntársa..
Mert a kidobó tudta hogy a robbantó lökte meg? Nane má ez komoly?
Vagyis ha nem látta, mert épp dolgozott, akkor tudta .vagyis, ismerte is??
Na meg, a két sérőlt rendőrt is???.- a két sérült rendőr a Honvéd Kórházban 24 órás védőőrizet alatt áll, informátorunk úgy fogalmazott: „igen komoly védelmet kaptak, hiszen bár a Honvéd Kórház zárt intézmény, de ko­rántsem kijátszhatatlan”.
Volt már olyan eset hogy épp a rendőrök vigyáztak az emberkére nem is kevesen és lásd Z nagy család. Nehogy ott is gyilkolásszon Marinkó. ( A Z nagy családnál sem ő volt hisz Magyarországon sem volt) de valakire rá kell fogni nem? hisz ő a gyilkolászós faszi nem mi Kurvára kilóg a lóláb.
qxy
Ja meg a nyomra vezetőnek ennyi meg annyi pénz.
Ismerem. Régebben kerestek egy lányt vagy lehet a holttestét. Mert senki nem találta. Volt egy pocok aki el mondta az elképzelését és bolondnak nézte a rendőrség . Mert ugye felásták az egész szakaszt és nem volt ott. hiába mondta hogy utána rakták oda mert ott már nem fog ujjra ásni senki. nehogy má. Egyetemet jártam meg minden azt ez a pocok jobban tudja?? az ki van csukva nem is járt egyetemre a buta. akkor meg minek okoskodik.
bra048
Erről a robbantóról már annyi félét mondtak, hogy lassan nem hiszem el magát a robbantást sem.
nezelodo
Nem nagyon akaródzik nekik megtalálni, az az érzésem, vagy csak ennyire amatőrök? Tényleg a naaaagy merényletkísérlet "tetteseit" hol dugják, akik a szeretett vezérünkre akartak rárontani?
kukac50
Ez csak a Fidesz taktikája volt,hogy többen menjenek szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.