Csak a tanyáján megtermelt zöldségekből tud megélni az élettársa megveréséért elítélt volt fideszes képviselő, Balogh József – írja a BorsOnline.

Balogh Józsefet pár hónapja ítélték el jogerősen élettársa megverése miatt. 2014-től már nem parlamenti képviselő, nemrég meg a fülöpházi polgármesterségről is lemondott.

Azóta Balogh csak a mezőgazdaságból tud megélni, és úgy nyilatkozott, hogy beteg lánya orvosi költségei magasak.

Részben az én terményeimet, részben a helyi tanyák sárgarépáját áruljuk. Zellert, karalábét, petrezselymet és paprikát is termesztek, kis mennyiségben. Azért is próbálkozunk a Facebookon, mert az üzemek felvásárlási árai még az önköltséget sem térítik meg. De nem kérek segítséget senkitől, családon belül megoldjuk – panaszkodott Balogh.

 Jelenleg ilyeneket posztol a volt politikus:

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A zöldséges kofa, az jó, biztos megélhetés volt mindig!
És nem kell segélyért, sem közmunkáért kuncsorogni az önkormányzatnál. Sőt nem kell segílyt osztani sem a cigányoknak, mint önkormányzati vezető, 150eFt-os polgármesteri fizetésért.
sentinel216
Lehet még bodzát szedni, kecskét beszerezni. No meg a 47 ezerből királyi módon meg lehet élni. Te is nyomtad a gombot a sok népnyúzó barom törvényre! Most meséld el a volt kollégáidnak, hogy merre az annyi a nagyházon kívül! Jó ha felkészülnek!
egyvandor
@sentinel216: @Horizont: Na az az ami összetartja a nertársakat. Ez adja a rendszer stabilitását. Ha lojális lehet gazdagodni okosban, ha kiesik a kegyekből nem hozza a szavazókat, mehet vissza kapálni. vagy a híd alá.
sentinel216
@egyvandor: Ezt Gyurcsány valahogy úgy fejtette ki, a parlamenti székben ülőknek joga van országos ügyekben döntéseket hozni, de a döntéseikért kötelességük felelősséget vállalni. Különben lehet visszamenni autófényezőnek, ahol legföljebb a piac és a kuncsaft dirigál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.