Idén is milliók fogják az utcákat fűteni a szeptember közepétől elindult fűtési szezonban, mert a a lakosság nagy része energiapazarló épületben tölti majd a telet. Ez derül ki a Kanuf Insulation és a Szeretlek Magyarország portál felméréséből. Az „Energiahatékonysági KiMitTud?” néven indított nem reprezentatív felmérésben résztvevők 86%-a tisztában volt azzal, hogy hőszigeteléssel az őszi, téli fűtési költség akár felét is megspórolhatjuk, 44% mégsem tervez semmilyen energetikai fejlesztést, mert nincs rá anyagi forrása.

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Idén is milliók fogják az utcákat fűteni a szeptember közepétől elindult fűtési szezonban, mert a a lakosság nagy része energiapazarló épületben tölti majd a telet."

Adjál új házat Paz+!!!
kornytech
Lakóépületek energiahatékonysági felújítását támogató pályázatokra van ismét / még mindig szükség az országban.
papa.49
Erre nincs keret csak a stadionokra van, igaz, viszont a focink az ,,utcai mezítlábasok csőcselék csapata,, szintjén van, DE ERRE VAN PÉNZ!!!
kiscsillag66
Nem értem, miért nem az időjáráshoz igazítják a fűtést, miért a dátumhoz??? Legyenek már végre egyszer rugalmasak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.