Míg az Európai Unióban átlagosan tízből több mint hét aludobozt gyűjtenek vissza szelektíven és hasznosítanak újra, addig Magyarország a nagyjából 30-50%-os visszagyűjtési arányával a sereghajtók között van, így jelentősen le vagyunk maradva az aludobozok visszagyűjtésének éllovasaitól, a 98%-os rátával rendelkező Belgiumtól, vagy a 91%-os arányt képviselő Svájctól. Mivel itthon jelenleg 800-900 millió dobozt használunk fel évente, ezért rá kell kapcsolnunk, ha aktívan részt szeretnénk vállalni a közös európai küldetésben. A cél ugyanis az, hogy 2025-ig az értékes aludobozok visszagyűjtési aránya 75%-ra emelkedjen az EU minden országában.

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Egyre több aludobozt gyűjtünk szelektíven, de még így is le vagyunk maradva"

Mond azt, nem iszunk elég dobozos sört!!!
Szókrakész
"A cél ugyanis az, hogy 2025-ig az értékes aludobozok visszagyűjtési aránya 75%-ra emelkedjen az EU minden országában."

Akkor mi a lópéniszre kérik el azt a horribilis összeget a kukákra, hulladékfeldolgozásra, ha még ezt a munkát is mi csináljuk helyettük.
Eriksson
Az Eu. kvóta 75%, ehhez tartsd magad magyar paraszt, mert különben megvonják a támogatást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.