Lezárták a Margit hidat a fővárosban csütörtök kora délután – közölte a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak.

A BKK közlése szerint a Nagykörúton, a Margit körúton, az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon is torlódásra kell számítani a Margit híd felé.

A 4-es és a 6-os villamosok nem járnak a híd budai hídfője és az Oktogon között, a kimaradó szakaszon autóbuszos pótlásra sincs lehetőség – írták, hozzátéve: a metróvonalak igénybevételét ajánlják.

A 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es buszok módosított útvonalon közlekednek, több megállójuk kimarad – közölte a BKK.

Az ORFK kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyanús csomagot találtak, amelyet a tűzszerészek átvizsgálnak.

Újra járható a Margit híd a fővárosban

Megnyitották a fővárosban a Margit hidat, amelyet korábban lezártak egy gyanús csomag miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán csütörtökön.

Azt írták, hogy a 4-es és a 6-os villamosok ismét a teljes vonalon járnak, a 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es buszok pedig újra az eredeti útvonalukon közlekednek.

A Nagykörúton, a Margit körúton, az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon ugyanakkor továbbra is torlódásra kell számítani a Margit híd felé – tették hozzá.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy is írta az index.hu? Gigászi kampányhajrá kellene az érvényességhez!
Hát megpróbálják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Lehetne már végre harmadika. Addigra a habonyművek minden ocsmány ötletelésén túl leszünk. Jöhet az új ellenség keresése !
Equus
A szomszéd Zokini kutyája hagyta ott... köszöni, h felszedtétek
human
Állítólag fél óra múlva újra megnyitották.
justhpeter
Lehet, hogy most jött meg Orbán esze és ott tették le ?
simmering73
Kitartás. Vasárnap estére elmúlik, mint a hasmenés.
kukac50
Be vannak szarva,persze ilyen durva embertelen kampány után nem is csoda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.