Miután tegnap a Medián felméréséből megtudhattuk, hogy nem lesz feltétlenül érvényes a jelen eszmei pillanatban már 15 milliárdba kerülő gyűlölet-népszavazás, Rogán Antal (minden alkalommal fontos hangsúlyozni, hogy még mindig szabadlábon kószáló propagandaminiszter) kénytelen volt bekacsázni Vajna András TV2-jébe és előre magyarázkodni. Valami olyasmit, hogy ha csak a Fidesz fanatikusai mennek el szavazni meg Rogán Cecília feneke, akkor is minden sínen van. Merthogy a kamufeltaláló úr, a hőre táguló ingatlanok atyja, az áron alul eladott közvagyon mestere, a kenőpénzes zacskók alól magát tisztázni nem hajlandó Rogán szerint a jelenlegi kormány számára ha hárommillió a nem szavazatok száma, az ugyanúgy kötelező, mint ha több. Három-három és félmillió ember véleménye többet jelent, mint 199 parlamenti képviselőé.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Horizont: Meg a fapofa celebbé vált Cilikéről, aki egy mosolyt nem enged el.
namihami
Tökmindegy, mennyi szavazó jön össze. A lényeg, a Tonyó és haverja által elkölthetett pénz már a megőrzőben és ez volt a lényeg.
Egyébiránt, ha 50 voksoló lenne és 49-en ""Nem""-mel szavaznának, a Fidesz által nyomatott sikerpropaganda akkor is ömlene ránk, mint a moslék. A voksolók nagyrésze a falka tagja lesz, tehát mindegy mennyi jön össze, mert az arányai úgyis oda fognak húzni.
anka
@Horizont: - jaaaaa, már hiányzott mint sz@r a zsebemből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.