Volner János, a Jobbik képviselője azt állítja Facebook posztjában, pénzt ajánlott neki egy Fidesz-közeli vállalkozó, hogy lépjen ki a pártból és támadja hátba Vona Gábort.

Ez egyre durvább...

Érdekes és tanulságos beszélgetésen estem túl egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval. Titkos találkozót kért, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne velem megosztani. A találkozó elején megkért, tegyem le a telefonom, vegyem ki belőle az akkut, nehogy valamilyen nyoma maradjon a beszélgetésünknek.

De a java csak ezután következett. Elmondta, hogy "meglátása szerint" több volt MSZP-s, SZDSZ-es, LMP-s politikushoz hasonlóan én is járhatnék nagyon jól. A Fidesznek minden lehetősége adott arra, hogy még az unokáim is gazdagságban éljenek. Ezért "mindössze" annyit kell tennem, hogy kiszállok a politikából és búcsúzóul "keményem betámadom" a Jobbikot és személyesen Vona Gábort. Biztos benne, hogy ezt a Fidesz nagyon bőkezűen meg fogja nekem hálálni.

Ugyanakkor vegyem fontolóra azt is, hogy ha nem ezt az utat választom, akkor ne lepődjek meg túlzottan, ha a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a volt cégeimmel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellenem és rövidesen majd a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találom magam. És azon se lepődjek meg, ha egy ismert nagyvállalkozóval (nem Simicska Lajos) folytatott beszélgetésemről készült felvétel is kikerül majd rólam, ami szintén segít a kinyírásomban. Azt mondta, ő úgy véli, ebből a két lehetőségből választhatok. Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak.

Nem tudom, hová fog még Orbán Viktor rendszere aljasulni, de ha ez igaz, ezek még nagyobb gazemberek, mint amit feltételeztem róluk. Egy biztos: én a Magyar Gárdában és a Jobbikban is hűségesen, a legjobb tudásom szerint szolgáltam a magyarságot és ezután is így fogok tenni. Sem a volt vállalkozásom ügyeivel, sem más magánbeszélgetésekkel kapcsolatban nincs semmiféle takargatnivalóm. Az pedig, hogy a balliberális oldalt és az LMP-seket kilóra meg tudták venni, ne tévessze meg Orbán Viktort sem, mert nincs az a pénz és nincs az a fenyegetés, amiért én elállnék attól, hogy ezt az országot szétlopó fideszes bandát le akarjam váltani.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Neveket akarok hallani...elhiszem a sztorit..simán kinézem a fideszből...CSAK MONDJATOK HOZZÁ NEVEKET!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@krumpli: Semmit nem tett tönkre, és nem menekült el, 1 évre vállalta az ország rendbetételét, és azt meg is csinálta. Téged valaki nagyon megvezetett. Tudom is, hogy ki. :)
krumpli
@nemkati: Hölgyen védtem ezt a kibaszott országot Hátárörként a Jugó háború idején 91" Az ön fenekét, és a családjáét !!! Ne merjen hazaárulónak nevezni !!!
nemkati
@krumpli: Hogy mit merek, mit nem, az rám tartozik, és jogomban áll. Egyébként meg nem neveztelek hazaárulónak, de ha kiderül rólad, akkor simán megteszem. Nyugodtan tegeződjünk. Vagy nyugtalanul, bánomisén.

Egyébként melyik szavamat is nézted hazaárulózásnak???
krumpli
@nemkati: Kaptam it már eleget a zászlom miatt ti meg csak arra gondoltok hogy biztos Qrbanisztán szimpi vagyok Egyálltalán nem így van ! Mondjuk Titeket nem szeretlek
Jaa, és akkor Szia Zsolti vagyok :)
nemkati
@krumpli: Kiket nem szeretsz? Kik azok a titeket?
kukac50
Vegye fel ha még próbálkozik és tegye közzé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.