Gyávaság nem voksolni a vasárnapi népszavazáson – mondta a Tisztelet Társaságának ügyvivője az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Schmuck Andor szerint aki nem vesz részt a népszavazáson, az nem mer dönteni, és puszta lustaságból mások döntésére hagyatkozik. Elmondása szerint ő az igen, a nem és az érvénytelen szavazatot is el tudja fogadni, mert az mind vélemény, kiállás, de az otthonmaradás nem az.

Úgy vélte, a népszavazás arról szól, hogy Magyarország saját maga dönthessen arról, kiket fogad be.

Ha a megfelelő magyar szerv dönt arról, hogy kik és hányan jöhetnek ide, akkor rendezett körülmények között, a megválasztott képviselők akarata szerint ők jöhetnek – fogalmazott.

"De az nem megengedhető, hogy ne tudjuk, ki jön ide" – fűzte hozzá.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A jó édes anyádat te mocskos parazita te...anno Bajnai valagát próbáltad nyalni most meg a qrbánét próbálod? Az ilyen semmirekellő faszok miatt tart ott az ország ahol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@troll5: Nem szabad elmenni...olvashattad, hogy a bizottságok kétharmadában nem lesz ellenzéki tag...a csalás szinte borítékolható. Azt tudom még reméleni, hogy a független civil tagok megpróbálják megállítani majd az ilyesmit ha látják, hogy a kormánypárti tag csalna.
Bringás
Erről szól a történet! Mi döntsük el, kiket engedünk be. Muszlim, kecskepásztor, agresszív, követelőző banda nem kell nekünk!
kissé felnőttem
inkább hallgatott volna !!! nem tudom hogy jutott anno parlamentbe ja és kit is ... úgyhogy csendesen ossza azt amiből kevés van neki is
moareka
Kiket képvisel ez a hólyag? Mi az a Tisztelet társasága? Néhány öregasszonyt megvezetett, s ettől kezdve már úgy érzi, van háttere, s létjogosultsága, hogy megszólaljon...Semmi nincs Andorka, csak háj és háj mindenütt...
troll5
@Hellcat: De ő elmegy!!! Segg Andor ott lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.