A népszavazási kampány utolsó napjaira rátesz még egy lapáttal a Fidesz a kormányzat 4 milliárdos reklámhadjáratára – írja a Népszabadság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
Jé, himmler még él, aktív, és ígéri a csodafegyvert?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Peller Anikó: Hatha kuldenek golyostollat, talan ha az eleg lenne...:o))))))
division
@Peller Anikó: Te miről beszélsz? Biztosan nekem akartál válaszolni, aki messzemenőkig ellenzi a migránsok befogadását?
Peller Anikó
@division: Jó, rendben. Csak úgy tűnt 1300 migrácsról beszélsz, amint az a nébszavazatáson is szerepel.

Mert a problémát a betóduló milliók jelentik, ami egészen addig nem csökken amíg erőszakosan meg nem állítjuk őket. Per pillanat az olaszok a legfőbb ludas, mert az a kedvenc szórakozásuk, hogy a nyakunkba horgásznak napi több ezer fekát. És ők sem arról híresek, hogy dolgozni jönnek ide.

Na most akkor aki nemmel szavaz, annak át lett vágva a feje, mert vélhetően azt hiszi, hogy szavazott valamire, valami fontos dologra. Közbe csak a cibánnak fontos, mert azt látja, hogy valami hülyeségbe fogott bele, már azt is látja, hogy veszíteni fog de azért sikerült beleölni 15 ezer millió forintot. Ha nem többet.

De a kérdés nyilvánvaló hülyeség és semmi köze a migrácsok feltartóztatásához.
Azértis Moszkva tér
@Peller Anikó: Hol vannak azok a betóduló milliók ? És ha lennének, meg tudnád állítani őket egy nemmel kitöltött szavazólappal ? Mert a népszavazással kitörölheted a ...t, az csak arra jó, hogy a FELCSÚTI KISPUTYINT erősítsd. Ha olyan súlyos lenne a helyzet, kizárólag csak egy erős összeurópai hadsereg védene meg bennünket, a kerítéseinket pedig úgy söpörnék el fegyveres védelem nélkül, mint a tollpihét.
division
@Peller Anikó: "idetelepítenének 1300 migránst, majd utána még többet, mert ez egy folyamat lenne."
Ezt is odaírtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.