A kancelláriaminiszter tagadja, hogy utasította volna a közszolgákat a kampányolásra. Akár elhunytak nevében is adhatnak le szavazatokat a vasárnapi referendumon, legalábbis az Igazságügyi Minisztérium a Népszabadsággal közölte, a kormánynak nincs információja arról, hogy vannak-e halottak a külhoni választói névjegyzékben. Eközben a Kúria jogszerűtlennek minősítette, hogy a kormány külhoni magyaroknak küldött kampányleveleket.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem véletlenül hívtam fel a figyelmet erre az irkodmányra, erő ezt írtam:

El a kezekkel az SzSzB-ktől, avagy a derék ellenzéknek sikerült beelőznie ártunk és qurmányunkat

Az ellenzék és a qurmány megérdemlik egymást, és nagyon úgy tűnik, hogy mi megérdemeljük őket

Már maga ez a népszavazás is egy ócska demagóg trükk (nem mintha az előző nem az lett volna) azonban a körülményei már túlmennek az elviselhetőség határán. A tömény buta demagóg propaganda folyik minden irányból. Az emberek uszítása jobbról, balról fentről, lentről és minden létező médiával.
Nem fukarkodnak sem butasággal, sem ocsmánysággal, sem pedig bármiféle néphülyítéssel.
Azt hiszem sikerült a legpofátlanabbat meglelnem. Molnár Gyula az MSZP regnáló főnöke jóvoltából. A dolog nem új, de a Népszava ma reggeli cikkében „Így csalhatnak a vasárnapi szavazáson” forrás nélkül még magasabb szintre emelte.
A cikk maga egyébként is átgondolatlan és hiányos, de hic & nunc ezekkel nem foglalkozom. Maradok a durva megalapozatlan bugyuta vádaskodásnál és vele a dolog legnagyobb pofátlanságával. A derék pártelnök csak azt mondta, hogy ne menjenek el szavazni és ehhez említette a az ellenzéki delegáltak hiányát, de a portál még erre is rátett:
„a bizottságok többségében nem lesznek ellenzéki delegáltak, sem felügyelők.” illetve
„Az ellenzék nélkül működő szavazatszámláló bizottságból törvénytelenül kijut az az információ, hogy ki nem volt még szavazni, így az aktivisták pressziót gyakorolhatnak”. Továbbá kiselőadást rittyentett, hogy a gaz bizottságok mi minden egyéb ocsmányságot fognak művelni (pl. tanácsolja, hogy ne hagyjuk üresen mindkét kört, mert majd azok jól behúzzák a NEM-et).
Nos elegánsan túllépve a bizottságok tagjaival szembeni durva alaptalan és sok vonatkozásban tudatlan vádaskodás egyértelmű tényén (a bizottságok tagjainak együttesen kellene egyfelől durván megsérteni az esküjükkel megerősített előírásokat, másrészt igen tavasz módon ügyeskedniük).
Azonban ráadásul ez a vádaskodás még...
RonaGyuri
fokyt.

Nos elegánsan túllépve a bizottságok tagjaival szembeni durva alaptalan és sok vonatkozásban tudatlan vádaskodás egyértelmű tényén (a bizottságok tagjainak együttesen kellene egyfelől durván megsérteni az esküjükkel megerősített előírásokat, másrészt igen ravasz módon ügyeskedniük).
Azonban ráadásul ez a vádaskodás még irgalmatlanul pofátlan is. Ugyanis az hogy a bizottságokban nem lesznek ellenzéki delegáltak (tegyük hozzá felügyelők nem is lehetnének) az az ő saruk, az ő impotenciájuk bizonysága. Miért nem delegáltak?
Ördögvadász
Mennyire szép a magyar nyelv. Különösön a feltételes mód!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.