Kovács Ákos dalszerző, énekes úgy véli, erőszakkal, nagyon komoly anyagi és politikai eszközökkel Európa részbeni iszlamizációja zajlik, és ebben a menekültek áradata csak egy eszköz – írja a Hirado.hu.

Természetesen nemmel fog szavazni, ebben nincs nagy kunszt, orientációja folytán az lett volna a meglepő, ha máshogy nyilatkozik.

Ami az igazán kemény, a miért. A 444.hu kijegyzetelte a Kossuth Rádiónak szánt interjút:

- gyanús, hogy a menekültek egy irányba mennek és nem a szélrózsa minden irányába, ami természetesebb volna,

- ha igazi menekültek lennének, nem lenne náluk ennyi pénz és nem követelőznének,

- a hódítás szándékával jönnek,- 

- Európa részleges iszlamizációja zajlik,

- és "Mindnek a kezében ott zizeg egy Soros György Open Society Foundations által nyomtatott kis brosúra, hogy merre kell menni, mik a fő irányok".

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Dr. Csatári Zsóka: "Ha több tízmilliós nagyságrendben jönnek be Európába, nekünk végünk !!!"
Ez eddig érthető! Igen van migráns ügy! Szerinted a népszavazásunk meg oldja a migráns ügyet?
Megszűnik a további migráns áradat? A törököknél kiplakátolják a népszavazás eredményét és fogják a batyujukat és haza mennek. Szerinted egy népszavazás megoldja a problémát?
Mert ha igen akkor nosza rajta minden EU-s országban népszavazást! Csak máshol nem basznak el egy valag pénzt arra, hogy megszavazzák a nyilvánvalót.
"Nem értem az EMBER-eket ! A tények semmit sem számítanak??"
Ezek szerint,Te meg azt nem érted, hogy a kérdés nem arról szól, hogy akarunk-e menekülteket, hanem, hogy ki döntse el. EU vagy a kormány?
Az EU-ban hazánkat a miniszterelnök képviseli, aki már többször ismertette Magyarország álláspontját, kapott is ezért Orbán hideget is meleget is.
Az EU-t semmire nem kötelezi a népszavazás. A kormány álláspontját a Brüsszelben lebzselő
képviselőik is eltudják mondani. Azért vannak kint azért kapják a fizetésüket!
Nincs-e ellentmondás aközött, hogy a kormány "nem" választ vár a szavazóktól, ugyanakkor meg migránsok betelepítésével fenyeget?
Nos tehát, mond meg nekem/nekünk miért is kell népszavazni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@cikicakk55: Még egy pár sort. A napokban hír volt, hogy a szavazás után fogja elmondani mit tervez, akár törvényt is módosíthat. Na ez egy óriási nagyon nagy hiba! Mert mióta megszűnt a 2/3-a( ezzel az egyed uralma) a Fidesznek azóta nem változtathat, hozhat olyan törvényeket amihez 2/3 os többség kell. Na már most, mivel nem mondja meg mit tervez, bár mit megtehet azzal a jelszóval, hogy okt.2. án őt a nép felhatalmazta. Nem mondja meg! Miért nem?: ha érvényes a népszavazás ezeket a lépéseket tervezzük, ha nem érvényes, akkor meg azokat. 2010-es választási kampányukban is azt mondták:"nem áruljuk el a programunkat, mert a szocik ellopnák". A nép, vakon szavazott alkotmányozó többséget, egy egyszer már megbukott kollégista fiuknak, lányoknak. Most ismét vakon szavazunk neki hatalmat.(mondjuk nem értem minek, hisz 2014-ben megkapta) Mert a szavazás erről szól. Dönthet bárhogy! Nem mondja meg, hogy, hogyan akar dönteni, mit akar csinálni csak felhatalmazást akar!
eugen4402
@Perwool: Lényegében egy apró szívességet kér tőlünk: írjunk alá egy bianco-csekket, a többivel ne törődjünk, az összeget majd ő beírja...
Perwool
@eugen4402: Igen valahogy így! Lehet, hogy óriási következménye lesz! Lehet, hogy igaz lesz a jóslat, ki az EU-ból, be az orosz-török-azeri diktatúrába.
kepkezelo.com/images/4qv4eheox1nvjm9qs46d.jpg

Na de, a remény hal meg utoljára.
eugen4402
@Perwool: What's love Havel nagyon beletalált a kör közepébe...
Arra a halra nagyon vigyázzál, illetve fordítva: Ha ő lesz az utolsó, akkor ő vigyázzon Rád... Ámen.
sziha
Tehat a magyarok, amikor a Karpat-medencebe indultak, akkor ossze-vissza mentek a szelrozsa minden iranyaba... Akos. A nagyobb nepvandorlasok alkalmaval (igen, volt mar ilyen a tortenelemben) altalaban egy iranba indultak el. Az, hogy menet kozben tobb csoportra szakadva, mas uticelhoz ertek, az mas kerdes. De mindig tudtak, merre akarnak menni, csak a cel nem volt azonos.
evacica
Ákos! Téged Orbánék megvettek kilóra, nem vagy hiteles!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.