A Jobbik frakcióvezetője alaposan kiakadt azon, hogy megpróbálták megvenni. A Hír TV-n ennek hangot is adott csütörtök este, aztán jött a meglepetés  -írja a 444.hu.

Amikor az élő adásban az ellene belengetett NAV-vizsgálatról beszélve, annyira beleélte magát a kormánykritikába, hogy a csatorna tulajdonosától is idézett egyet:

A riporter először lefagyott, majd lecseszte Volnert a gecizésért, mert a beszélgetés még este 10 előtt ment, és nem tudták kirakni a 18-as karikát : „Szólhatott volna előre, hogy ezt fogja mondani”.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@anka: ma, 13:27
Azért disznóság egy ilyen fontos és nemes testnedvet egy ilyen g..i emberre alkalmazni! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Ha már szóba került az egyenlőség-jel az "ondó" és a "geci" szavak közt, akkor azzal úgy 99%-ban egyetértek. A 1 % az egy picike pejoratív árnyalat, ami csak a "gecire" vonatkozik... Az ondó, vagy a sperma simán jelentést hordoz, a geci némi elmarasztaló ítéletet is tartalmaz... De lehet, hogy nincs igazam...
eugen4402
@papa.49: Köszönöm, hogy megerősítettél... Elég sok olasz-módra rejtvényt fejtettem az utóbbi 50 évben, talán azokból ragadt rám némi nyelvérzék. :-)
papa.49
@eugen4402: Átvitt értelemben a szemét, a szar, a hazug, a megbízhatatlan emberre szoktuk mondani, és ezek a jelzők mind ülnek a dádé homlokán, mar csak a 7.62 hiányzik onnan!!!
kukac50
Lassan egyre többen be látják,hogy milyennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.