Szinte minden fideszes polgármester tolta a kvótás kampányt, mint süket a csengőt, talán csak egyet kivéve. Az Indexnek tűnt fel, hogy Pokorni Zoltán ebben a cirkuszban nem vett részt.

A Fidesz volt elnöke, az első Orbán-kormány oktatási minisztere, jelenleg a XII. Kerület polgármestere az utóbbi időben kivonult a Fidesz első vonalából, sőt, sokszor megfogalmazta kritikáit. A hegyvidéki polgármester feltűnően csendben volt az egész kvótaellenes kampányban, ezért az Index megkérdezte, hogy áll az egészhez, miért stb. A válasz az volt, hogy az országos politikai ügyektől visszavonult.

A telefonkampányból viszont nem maradt ki, egy olvasójuk jelezte, hogy Pokorni felhívta és

Igaz, nagy szünetekkel, kínlódással jelezte, hogy szenved. De a telefonálgatásból bizony nem maradt ki.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Bár Páva is kimaradt volna . Biztos sok adó folyt be Pécsen hogy tudta küldeni a levelét ami landolt a kukába olvasatlanul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@Igazi Trebics: Pokorni komolyan gondolta, hogy így lesz. Csakhogy a fidesz az ő kezét vágta le, s ha tehetné a fejét is, mert több ész van benne, mint a kormányéban összesen.
Nagy Mária
@justhpeter: Sajnos, mert van az ember és a "nemember".
Desischado
Ugyan nem vállal vezető szerepet a fidesz mocsokságokban, de ha annyira egyenes, miért nem hagyja ott őket? Csendben lapít, és felmarkolja a pénzt.
A "toborzó levél" halom, nálam ment a kukába, ki sem bontottam!
Jozefina
Pokorni úgy látszik polgimesterként megtalálta a helyét!!! Ha ott jól végzi a munkáját, akkor annak a kerület lakói örülhetnek. Lehet, hogy legközelebb függetlenként indul. Az lenne dögös tőle!!! Esetleg a hóbortos tarlós tanulhatna tőle!!!::
micfild
@Jozefina: Ha ki merne lépni a fideSSből kicsinálnák seperc alatt. Mindenkit kicsinálnak, még azt is aki fényesre nyalta a hátsójuk de épp nincs szükség rá. A "bálnatenyésztő" épp olyan caralak mint a többi fidesznyik csak most kussol... valami miatt
kukac50
Talán benne még maradt egy cseppnyi emberség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.