Az NVB-hez egy magánszemély fordult kifogással. Beadványában azt írta, az MKKP internetes oldalán, közösségi oldalán, és internetes oldalán hirdeti a "Szavazz érvénytelenül! " mobilapplikációt, ezzel a párt arra hívja fel a választópolgárokat, hogy szavazzanak érvénytelenül és a szavazólapuk képét osszák meg az applikáció segítségével. Ez a beadványozó szerint jogsértő. Patyi András, az NVB elnöke a döntési javaslat előterjesztésekor úgy fogalmazott, az érvénytelen szavazatok megosztására készített applikáció már túlmegy azon a határon, amit "viccként" lehet elkönyvelni a kampányban, a választási rendszer alapelemét, a szavazás titkosságát tervezi megsérteni. A bizottsági tagok egyetértettek abban, az applikáció a választási rendszerbe vetett közbizalom megingatására alkalmas

Forrás: index.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Felcsutkán batyubál lesz,nem tudtátok?-hát most megtudtátok.Úgy hirlik ökörsütéssel megfejeli a Mészáros,Rühellke bambit oszt,aztán ingyen zakatolás a kis-vonattal!!!
abe
Jó.
Títdzts meg.
A kutya, meg a vakaréka akar elmenni bivalybasznádra.
Fotózgasson ott, akinek két anyja van.

A buta magyar paraszt megtiltja, hogy buta magyar parasztokat fényképezzenek a buta magyar parasztok..
Oké, ezt megbeszéltük.

Ellenvélemény?
Nulla.

Szánalmasak vagytok!
Ezt azért felfogjátok?
nezelodo
Miért, az nem volt vicc, amikor a kopsz húzkodta a Vitya választási irodájában az ablak előtt a dossziét, nehogy a fotós le tudja fényképezni? Uraim ott a Pálfiilonka féle műintézményben nem veszitek észre mennyire röhejesek vagytok?
papa.49
Mi ez nvb. biztosan betegség, és nagyon súlyos is, mint látható, azért gondolom elmehetnek a sunyipicsába a pityiPatyi Andrásék, ehhez már végképp semmi joguk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.